Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Začaly Vánoce na Nové radnici. Prostory jsou otevřené pro veřejnost

Vystoupením dětského národopisného souboru Valášek ve Sněmovním sále začaly dnes dopoledne Vánoce na brněnské radnici. Zábavní program pro malé i velké se odehrává i v dalších prostorách, v Salonku nevěsty, v Křížové chodbě a na radničním nádvoří.

 

Na Nové radnici se postupně představí umělci z brněnských divadel, brněnští sportovci, Hvězdárna a planetárium Brno se svými projekcemi či Automotodrom Brno se simulátorem jízdy na závodním trenažéru.

Lidé mají možnost tuto akci spojit s Brněnskými Vánocemi 2016  v centru města, kde je na pořadu také další program a své gastronomické a další produkty nabízejí prodejci ve stáncích.

Ve 14 hodin pozdraví děti i dospělé ve Sněmovním sále brněnský primátor Petr Vokřál. Poté bude následovat vyhlášení soutěže Městské policie Brbno Empík naděluje.

Na pódiu na náměstí Svobody v rámci bloku Osobnosti čtou dětem v pátek od 16.30 vystoupí na pódiu i brněnský primátor Petr Vokřál. Pro čtení si vybral českou pohádku Broučci spisovatele Jana Karafiáta. Děti budou mít na pódiu k dispozici výkresy a fixy a budou moci nakreslit to, co slyší.

Kdo ještě nemá doma Betlémském světlo a chtěl by jej mít, má šanci si jej převzít v Křížové chodbě. Vánoce na Nové radnici vyvrcholí na Dominikánském náměstí v 19 hodin ohňostrojem s hudbou a koledami. Má název Andělský sbor.

Podrbný program dnešní akce naleznete na stránkách Vánoc na Radnici.

Zdroj: MMB

Štítky Vánoce, radnice, Petr Vokřál, Hvězdárna a planetárium Brno, Jan Karafiát, Masarykův okruh, Náměstí Svobody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začaly Vánoce na Nové radnici. Prostory jsou otevřené pro veřejnost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.