Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V pondělí se bude v Urban centru debatovat o plánovaných sportovištích v Brně

Sport a sportoviště ve městě Brně je téma besedy pro veřejnost, která se uskuteční v pondělí 21. listopadu od 16.30 v Urban centru na Mečové 5 v areálu Staré radnice. K vidění budou také modely fotbalového stadionu a hokejové haly.

 

Diskutovat s přítomnými bude náměstek primátora Petr Hladík, děkan Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity Jiří Nykodým, předseda komise Rady města Brna René Novotný, radní pro oblast školství, mládeže a tělovýchovy Jaroslav Suchý a vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy magistrátu Martin Jelínek.

„V pátek jsme instalovali modely plánovaných sportovišť, aby lidé měli větší přehled,“ uvedl k akci Pavel Benda, pracovník Urban centra. Beseda je jedna ze součástí doprovodného programu výstavy Strategie pro Brno 2050, která se koná v Urban centru na Staré radnici.

Akce potrvá od deseti do osmnácti hodin. V poledne s hodinovou obědovou pauzou. Součástí besedy s veřejností bude také anketa na téma Sport a sportoviště ve městě Brně.

Zdroj: MMB, Urban centrum Brno

Štítky Brno, sportoviště, Urbana, Fakulta sportovních studií Masarykovy univerzity, René Novotný, Jaroslav Suchý, Petr Hladík, Jiří Nykodým, Martin Jelínek, Pavel Benda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí se bude v Urban centru debatovat o plánovaných sportovištích v Brně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.