Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Brně se otevřelo největší centrum léčby neplodnosti v Česku

V Brně Bohunicích je nově otevřené největší centrum zabývající se léčbou neplodnosti v Česku. Klinika REPROMEDA se již 17 let zabývá asistovanou reprodukcí a preimplantační genetickou diagnostikou a nyní se přesunula do nových prostor Biology Parku.

 

Klinika v rámci léčby neplodnosti nabízí nejmodernější metody a technologie. „Jen do přístrojového vybavení, které nám umožní kontinuální sledování vyvíjejících se embryí a do přístrojů umožňujících provedení genetického screeningu a vyšetření embryí ještě před jejich přenosem do dělohy, jsme za poslední období investovali přes patnáct milionů korun. Obě metody zvyšují úspěšnost léčby neplodnosti,“ uvádí ředitelka centra MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.

Kromě technického vybavení centrum zvyšuje i svou kapacitu. „Větší prostory nám umožní ročně provést až dva tisíce cyklů IVF, což je jednou tolik, než jsme byli schopni pokrýt do nynějška,“ dodává lékařka.

Zajímavostí je, že nové prostory centra jsou navržené v duchu čínské filozofie Feng shui směřující k navození celkové rovnováhy těla. REPROMEDA navíc nabízí svým pacientům i alternativní přístupy jako je akupunktura nebo Tradiční čínská medicína, které jsou vhodným doplňkem metod moderní západní medicíny. „Pro klienty je důležité nejen to, že jsou v péči odborníků, ale důležitá i jejich psychická pohoda a vyrovnanost. I to má samozřejmě pozitivní dopad na zdárný průběh léčby,“ vysvětluje ředitelka MUDr. Veselá.

Klinika Repromeda je ryze česká společnost, patřící mezi významné české společnosti a v rámci Brna je významnou zdravotnickou institucí. Společnost zaměstnává 60 zaměstnanců a staví na rodinné tradici. Zakladateli a majiteli kliniky Repromeda jsou MUDr. Jan Veselý, CSc. a MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.

Tisková zpráva

 

Štítky Brno, léčba, plodnost, Česko, Kateřina Veselá, Brno-Bohunice, Jan Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se otevřelo největší centrum léčby neplodnosti v Česku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.