Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Široký výběr brýlí nejlepších světových značek, nová brněnská optika sází na kvalitu

PR článek

Prostory staré pošty v brněnské Poštovské ulici se dočkaly rekonstrukce. Místo prachu ze stohů novin vás však na místě mile překvapí elegantní, moderně prosvětlený prostor. Svou brněnskou pobočku zde totiž otevřel OpticLab. Síť optik, která se již v Bratislavě a Praze těší veliké zákaznické oblibě. Důvod je jednoduchý: OpticLab sází především na kvalitu.

„Vyhýbáme se výrobkům z jihovýchodní Asie a Číny, jde nám o kvalitu. Proto navazujeme partnerství pouze s osvědčenými značkami a výrobci,“ vysvětluje brand manažerka Petra Šimková. V OpticLabu najdete značky jako Ray-Ban, Oakley, Dior, Gucci, Prada nebo světová jednička co se kvality brýlí týče - dánský Lindberg.

Od každé značky je pak na prodejně k dispozici minimálně několik desítek různých druhů. V případě Ray-Ban a Oakley dokonce v řádu stovek. „Nabízíme zboží po kompletních sérií. V tuto chvíli máme na prodejně tisíc až dvanáct set kusů značkových brýlí,“ doplňuje Šimková.

Sportovní jednička na trhu

Téměř polovinu sortimentu představují produkty značek Ray-Ban a Oakley, dvou stálic ve světě slunečních brýlí. Značka Oakley například vybavila na letošní olympiádu osm stovek sportovců. Je také špičkou ve specializacích na různé sporty. V nabídce OpticLabu najdete sluneční brýle vhodné za volant, na golf, vodní sporty nebo lyžařské brýle. Překáží vám při sportu dioptrické brýle? Vadí vám kontaktní čočky? Bez problému. Oakley vám je vyrobí na míru v dioptrické verzi.

Jeden z nejširších sortimentů Ray-Ban brýlí v Evropě

Pamatujete si kultovní americké snímky jako Čelisti, Top Gun, Big Lebowski nebo seriál Pobřežní hlídka? Jedno mají všichni společné: „letecké“ brýle Ray-Ban Aviator, které zdobí hlavní hrdiny. A nejen různé druhy „aviatorů“ (ani o nic méně slavných brýlí stylu Wayfarer) budou od podzimu k dostání v OpticLabu. Brněnská pobočka se totiž brzy zařadí mezi sedm exkluzivních prodejců Ray-Ban s nejširší nabídkou (nejen) kultovních brýlí v Evropě.

Vesmírný teleskop, nejlepší objektivy světa a OpticLab. Společný jmenovatel? Carl Zeiss

Více než sto padesát let tradice, zvučné jméno ve světě a představitel absolutní špičky výroby optických zařízení. To je německý gigant Carl Zeiss. Firma založená stejnojmenným a slavným německým optikem v polovině předminulého století. Jeho jméno nesou i optometrická zařízení v OpticLabu, další produkty jeho firmy pak v podobě čoček a sklíček najdeme napříč nabízeným sortimentem.

Optometrické měření s přesností 0,01 dioptrie

Brněnský OpticLab je vybaven ambulancí s nejmodernější optometrickou technologií, jaká je na trhu k dostání. Díky tomu vám dokáží změřit oko s přesností setiny dioptrie. U běžných zařízení se přitom zaokrouhlení pohybuje okolo čtvrt dioptrie.  „Nejen změření na 0,01, ale i centrování a výroba musí být přesná. Proto máme centrovací věž, která nacentruje výsledné čočky a ve spolupráci s precizní výrobou od Zeiss je výsledek dokonalý. Z technické stránky už nelze dosáhnout lepšího výsledku,“ dodává Šimková.

Garance výměny či vrácení peněz do třiceti dnů, servis zdarma a nové brýle za polovic v případě rozbití předchozích

To jsou tři jistoty, které Vám OpticLab při koupi brýlí garantuje. Netrefíte se partnerce či partnerovi novými brýlemi do vkusu? Nevadí. Do měsíce Vám v OpticLabu brýle rádi vymění za jiné. Rozsedli jste si nedopatřením své brýle? Do půl roku Vám OpticLab garantuje zbrusu nové za polovičku ceny. K tomu všemu servis či výměna sedýlek zdarma. A to i v případě, že jste Vaše brýle zakoupil v jiném obchodě. V OpticLabu jde především o Vaši spokojenost.

Do konce září ke slunečním brýlím druhé zdarma

Pokud jste dosud pouze přemýšleli o koupi kvalitních slunečních či dioptrických brýlí, neváhejte. Mohli byste totiž propást výjimečnou akci. V brněnském OpticLabu totiž od 19. do 30. září probíhá akce 1+1 zdarma na sluneční brýle. Akce platí na všechny značky kromě Oakley, Lindberg, Cartier a Chrome Hearts. Její pravidla jsou přitom jednoduchá – při koupi slunečních brýlí si můžete z vybraných značek vybrat druhé (do ceny placených) zdarma!

Celý sortiment optiky si můžete prohlédnout na stránkách OpticLabu. V případě jakýchkoliv dotazů Vám mile rád poradí odborný personál na Poštovské ulici. Těšíme se na Vaši návštěvu!

PR text

Soutěž o slevové kupony do OpticLab

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky brýle, Praha, Bratislava, Carl Zeiss, Ray-Ban, Gucci, Museo del Prado, Christian Dior, Čína, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Široký výběr brýlí nejlepších světových značek, nová brněnská optika sází na kvalitu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.