Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Brněnské dny pro zdraví nabídnou sto různých akcí na podporu zdravého životního stylu

Smyslem kampaně, která potrvá od pátku 23. září do neděle 2. října. a je pořádána jako součást projektu Brno – Zdravé město, je přispět k tomu, aby zdravý životní styl nebyl pro Brňany jen teorií, ale aby je nabízené akce motivovaly k dlouhodobému zájmu a péči o naše zdraví.

Hlavní akcí na začátku kampaně je Festival zdraví a pohody, který se uskuteční v sobotu 24. září v Lužánkách. K vyzkoušení zde bude řada pohybových aktivit, ochutnávka zdravých potravin či tvořivé dílny pro děti.

Netradiční zážitek v sobotu 24. září nabídne závod Deset mil Brnem – běh nočním městem s různou délkou tratí tak, aby se jej mohli zúčastnit děti, začátečníci i výkonnostní atleti.

Návštěvníci se budou moci prostřednictvím Brněnských dnů pro zdraví seznámit s různými výživovými směry, přípravou zdravých sladkostí a doporučeními, čeho si všímat na potravinových obalech. Do osvěty v oblasti výživy se zapojí i vysokoškoláci Lékařské fakulty Masarykovy univerzity v Univerzitním kampusu v Bohunicích v sobotu 1. října prostřednictvím akce Hravě, zdravě o výživě se studenty nutriční terapie.

Zdroj: MMB

Štítky zdraví, Brno, zdravý životní styl, Lužánky, Lékařská fakulta Masarykovy univerzity

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnské dny pro zdraví nabídnou sto různých akcí na podporu zdravého životního stylu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.