Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kam za sobotní kulturou: krmení zvířat v hantecu, chillibraní pro náročné, ochutnávka piva a fotbal

Chcete se dozvědět, kdo je to "tébichové plazoň" nebo "fógl fajrák"? Nebo máte chuť na trochu ostřejší sobotu? A co byste řekli několika pivečkům na osvěžení sobotního odpoledne? V Brně se dnes rozhodně nudit nebudete!

Krmení zvířat v hantecu

Jestli stále ještě nevíte, kdo je "tébichové plazoň" a "fógl fajrák", neváhejte a jděte si dnes pro odpověď do brněnské zoologické zahrady, kde budete mít v rámci Dne hantezoo jedinečnou možnost poprvé slyšet komentované krmení ledních medvědů v hantecu a přečíst si sedm hantecových popisků zvířat.

Chillimánie zaplaví Riviéru

Areál koupaliště Riviéra hostí další ročník festivalu Chillibraní, které začíná v 11 hodin a potrvá až do noci. Nosnou částí bohatého programu je soutěž Chilližrout 2016 a přehlídka nejrůznějších specialit. Pálivou sobotu můžete zchladit ve vodě - bazén zůstává otevřený, takže plavky s sebou!

Zelňák nabídne minipivovary 

Zajímá vás, jak se vaří pivo? A co vše je k tomu potřeba? Ukázku vaření či ochutnávku málo známých, leč o nic méně dobrých piv, si můžete užít od jedenácti hodin na Zelném trhu. K pivu budou připraveny i náležité dobroty a příjemný kulturní program. 

Lužánky ožijí mezinárodním fotbalovým turnajem

Na legendární stadion se opět vrací fotbal. Sobotním ránem startuje nultý ročník Starobrno Lužánky Cupu, ve kterém změří síly fankluby brněnské Komety, nizozemského Heerenveenu, "domácí" mužstvo Lužánky United nebo celek složený ze zahraničních studentů a pracujích The Immigrant. Turnaj potrvá do podvečerních hodin.

Zdroj: TIC

Martin Šeda

 

Štítky pivo, FC Zbrojovka Brno, fotbal, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam za sobotní kulturou: krmení zvířat v hantecu, chillibraní pro náročné, ochutnávka piva a fotbal  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.