Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté v Brně zadrželi 53letou ženu s heroinem v podprsence

Za mřížemi policejních cel skončili výrobci pervitinu i dealerka heroinu. Policisté z Bystrce v těchto dnech odhalili další varnu pervitinu, tentokrát v jedné z chat v Jundrově. Čtyřicetiletý muž a jeho o devět let mladší partnerka se výrobě drogy věnovali nejméně tři čtvrtě roku.

Žena obstarávala potřebné léčivo a muž pak pervitin vařil. Uvedenou omamnou látku měli údajně jen pro svoji potřebu i přesto jim za nedovolenou výrobu hrozí až pětileté vězení.

Na policejní služebně skončila také třiapadesátiletá dealerka heroinu. Kriminalisté brněnského Toxi týmu prováděli opatření, při kterém zadrželi podezřelou v ulici Bratislavské přímo při prodeji. Za sto korun předávala dávku jinému uživateli.

Jak vyšlo záhy najevo,  žena měla v podprsence ukryto dalších devětapadesát tzv. psaníček s drogou. Za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy nyní podezřelé hrozí také až pětiletý pobyt za mřížemi.

Autoři

Štítky heroin, metamfetamin, drogy, Brno, Bystrc, Jundrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté v Brně zadrželi 53letou ženu s heroinem v podprsence  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.