Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #14

Konec prázdnin? Nesmutněte. Pár teplých dnů i večerů nám ještě zbývá a byla by škoda je promrhat doma u televize. Tento týden můžete vyrazit na koncert či potěšit vaše chuťové buňky.

Vytáhnout v pátek chlapa do centra na nákupy nebude těžké, pokud mu ovšem slíbíte, že se půjde přes Zelný trh. A v sobotu zakončíme tento týden pořádně zostra.  

Aby nás první zářijový den nevytrhl z prázdninové pohody příliš drsně, večer ve čtvrtek 1. září bude v Metro Music Baru hrát česká kapela TataBojs. Snad to, že během prázdninových měsíců stačí před prací pár hodin spánku, platí ještě i na první zářijový den. Spoléhám na to.

V pátek 2. září můžeme si udržet hladinku díky festivalu malých pivovarů. Na Zelném trhu se představí osm značek piva, kterého mohou návštěvníci ochutnat. Mohou se těšit i na ukázku vaření piva a prohlédnout si zařízení potřebná k přípravě naší národní pýchy. Bude zde i něco k zakousnutí, což je na pivním festivalu podle mě nutností. Budou utopenci? Pivní sláma? Kdo ví…

Týden zakončíme pořádně zostra, na festivalu Chillibraní. Pátý ročník vychází na sobotu 3. září, milovníci pálivého jídla se setkají znova na koupališti Riviéra. V soutěži Chilližrout se ukáže, kdo má opravdu plechový čumák, dále se můžete těšit na kuchařské show a pro děti je také přichystaný program. Na Riviéře večer odehraje koncert písničkář XavierBaumax. A pokud by vám bylo pálivého málo, tak rozhodně nevynechejte ohňovou show. Slabší kusy si mohou chladit jazyk u stánku s pivem některého z pivovarů.

Autoři

Štítky festival, pivo, koncert, Zelný trh (Brno), pivovar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #14  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.