Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Podzim 2016 přeje Eshopům: soutěž MastersGate je naučí lépe podnikat

Pokud podnikáte na internetu a máte vlastní eshop, pravděpodobně jste loni zachytili informaci o projektu Eshop Akcelerátor, kde slovenští podnikatelé soutěžili ve třech kategoriích o roční balík konzultací, auditů, mentoringu a služeb parnerů soutěže. V roce 2016 se projekt přesunul i do České republiky pod novým názvem MastersGate.

První ročník zhodnotili vítězové třech kategorií (Silný příběh, Skokan a E-shopy připravené na export) jako velký přínos pro jejich podnikání. Kromě cenného know-how z praxe, získali i nové partnerství, dosáhli zvýšení obratu a naučili se efektivněji expandovat do zahraničí. Více než sto účastníků soutěže sbírali hlasy veřejnosti. O Eshop Akcelerátoru se psalo na internetu, v novinách a úvodní ročník soutěže měl více než 20 firemních a mediálních partnerů.

Čím bude letošní ročník MastersGate vyjímečný?

  • Soutěž se otevřela i účastníkům z České republiky a v budoucnu se plánuje rozšíření o další evropské krajiny (v případě velkého úspěchu i do celého světa).
  • Narozdíl od prvního ročníku přibydou i doprovodné akce (Kick-off eventy, finále, akcelerační školení), které se budou konat ve více městách na Slovensku (BA, KE, ZA) a v Čechách (Praha, Brno).
  • Finále soutěže se už nebude konat mezi 4 stěnami, jako to bylo v prvním ročníku, ale bude přístupné veřejnosti. V roce 2016 bude soutěž ukončená vzdělávací konferencí pro 150 až 200 účastníků. Finalisty a vítěze navíc čekají 3 praktické e-commerce workshopy, kde se dozví ještě více užitečných informací z podnikatelské praxe.

Přihlásit se můžete už teď na MastersGate: Kick-off Brno na Facebooku.

Tisková zpráva

Soutěž o vstupenky na Mastersgate

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky soutěž, Česko, Brno, Slovensko, Facebook, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podzim 2016 přeje Eshopům: soutěž MastersGate je naučí lépe podnikat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.