Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody na D1, při které se zranili dva lidé

Policie hledá svědky nehody dvou nákladních vozů a osobního auta, při které se zranili dva lidé. Nehoda 8. srpna blokovala D1 u Lesního Hlubokého na Brněnsku ve směru na Prahu. Výpovědi účastníků se liší, hledá se viník, uvedl dnes na policejním webu mluvčí Pavel Šváb.

Nehoda se stala kolem 16:00, dva lidi zaklíněné v osobním autě museli vyprostit hasiči. Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému včetně vrtulníku. Podle mluvčí záchranné služby Hedviky Kropáčkové se při havárii zranili mladí Nizozemci. Žena utrpěla středně těžká poranění a vrtulník ji přepravil do Fakultní nemocnice Brno.

Do stejného zařízení sanitka převezla také jejího spolucestujícího s lehčím zraněním. Havárie se stala ve zúžení, místo nehody bylo po dobu zásahu záchranářů neprůjezdné.

Policie žádá svědky, kteří viděli, jak se nehoda stala, například při průjezdu v protisměru, aby kontaktovali dálniční oddělení v Domašově na telefonním číle 974 622 750. Případně mohou zavolat policistům prostřednictvím linky 158.

Zdroj: ČTK, PČR

Štítky havárie, policie, Pavel Šváb, Praha, Brněnsko, Fakultní nemocnice Brno, Domašov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody na D1, při které se zranili dva lidé  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.