Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Soutěž: Elektronické duo Disclosure vystoupí ve čtvrtek v Praze

Do Prahy přijíždí na přesunutý koncert elektronické duo Disclosure. Koncert se bude konat 18. srpna 2016 ve Foru Karlín v Praze. Jako předskokan se představí britský dj a producent Apres. Vstupenky v ceně 850 Kč jsou v prodeji na webu fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Bratři Lawrencovi aka Disclosure debutovali v roce 2013, kdy bylo mladšímu ze sourozenců Howardovi pouhých 18 let. Album Settle si získalo pozornost hlavně díky singlu Latch, který vznikl ve spolupráci s držitelem Grammy Samem Smithem. Singl je katapultoval mezi špičku současného mainstreamu. Deska ovládla nejen hitparády v domácí Anglii, ale i ve Spojených státech nebo Austrálii. Jeho kvalitu nestvrdil jen úspěch u fanoušků, ale také kladné kritiky. I díky tomu byla deska nominována na prestižní Mercury Prize nebo Brit Awards.

Poslední album Caracal vyšlo letos v září. Disclosure vsadili na osvědčenou sestavu a znovu přizvali Sama Smitha. „Bez něj by to nebylo ono. Sam je náš nejlepší kámoš a nejlepší zpěvák na světě, tak proč ho nemít na desce?” vysvětluje mladší z bratrů. Na desce, jejíž název je inspirován karakalem, tedy pouštní kočkou, hostuje dále například Kwabs nebo držitel Grammy Gregory Porter. Album je znovu příkladem skvělé syntézy popu s anglickou elektronickou scénou.

Událost na facebooku

Vstupenky: GoOut Ticketpro

Soutěž o lístky na koncert Disclosure

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Praha, Sam Smith, Forum Karlín, vstupenka, Grammy Award, koncert, USA, Austrálie, Anglie, soutěž, Gregory Porter, Mercury Prize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž: Elektronické duo Disclosure vystoupí ve čtvrtek v Praze  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.