Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Soud dal muži podmínku za nahý zadek při průjezdu konvoje

Muž, který v květnu vystrkoval na americký vojenský konvoj nahý zadek, dostal podmínku za výtržnictví. Trestním příkazem mu Okresní soud ve Vyškově uložil deset měsíců vězení s odkladem na dva roky. Muž příkaz zveřejnil na svém facebookovém profilu.

Konvoj koncem května projížděl Českou republikou na cvičení do Pobaltí, tvořilo jej asi 420 vojáků a 225 kusů vojenské techniky. Ve Vyškově na konvoj čekali rodiče s dětmi, milovníci vojenské techniky, ale také skupina odpůrců. Jeden z nich opakovaně vstupoval do vozovky, stahoval si kalhoty a vystrkoval zadek. Neuposlechl výzev policistů, kteří jej pak zadrželi.

Samosoudkyně Okresního soudu ve Vyškově spatřovala v mužově chování hrubou neslušnost na veřejném místě. Obžalovaný tak podle trestního příkazu naplnil znaky přečinu výtržnictví.

Příkaz není zatím pravomocný. Lze proti němu podat odpor, což by pak znamenalo detailnější projednání případu v hlavním líčení. Z trestního příkazu vyplývá, že muž měl už z dřívějška v rejstříku jeden záznam za výtržnictví.

Autoři

Štítky zadek, Vyškov, Česko, Baltské státy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soud dal muži podmínku za nahý zadek při průjezdu konvoje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.