Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Radnice schválila záměr uspořádat advent na Moravském náměstí

Radnice městské části Brno-střed souhlasila na svém jednání s návrhem  koncepce realizovat na Moravském náměstí adventní trhy.  Kulturní a vzdělávací středisko " U Tří kohoutů" ,  které je příspěvkovou organizací  městské části , využije atraktivní lokality k uspořádání kvalitní akce se zajímavým  doprovodným programem.

Jednalo by se především o projekt, který by se orientoval  na rodiče s dětmi (dílny, hudební a divadelní vystoupení ), dále na specifická řemesla, workshopy a přednášky. V principu půjde o kultivovanější a komornější  charakter této předvánoční akce.

V návrhu akce s názvem "Advent na Moraváku"  jsou zařazeny ukázky tradičních řemesel, gastronomie reflektující současné trendy, pestrý hudební program pro rodiče s dětmi, divadelní scénky, řemeslné workshopy ( výroba slaměných ozdob, vánočních přání, svíček  a betlémů ) a prodejní stánky neziskových organizací.

Cílovou skupinou tohoto nového pojetí adventu na frekventovaném náměstí by měli být především rodiče s dětmi, ale také všichni vyznavači tradičního vnímání vánočních svátků. Advent na Moravském  náměstí potrvá stejně jako na Zelném trhu, tj. od 25. listopadu 2016 do 23. prosince 2016.

Tisková zpráva

Štítky Moravské náměstí, advent, Brno-střed, městská část, řemeslo, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radnice schválila záměr uspořádat advent na Moravském náměstí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.