Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #12

Třetí srpnový týden přeje koncertům, z nichž si každý vybere ten, který je jeho luchu nejblíže. Bude spokojen milovník elektronické hudby i ten, kdo preferuje, když má hudba kromě chytlavého rytmu i zajímavý text. A mám tu akci i pro ty, kteří si kromě hudebního zážitku chtějí z večera odnést protancované boty.

Pro ty, kterým začne víkend o den dříve, mám na čtvrtek 18. srpna koncert kapely Květy, na který můžete zajít do Staré Pekárny. Tato kapela je na české hudební scéně již patnáct let a nedávno vydala novou desku. Kapela Květy získala již potřetí cenu Anděl za alternativní hudbu. Ačkoliv jejich písně nejsou na prvních příčkách hitparád, stojí za to si je poslechnout a ideálně ne jen jednou. V jejich textech vždy objevíte něco nového a v tom je to kouzlo. Nebo snad ne?

Co slibuje, kromě výhledu na celé Brno, první ročník festivalu Špilberk Open Air? Páteční noc plnou elektronické hudby s headlinery ze zahraničí i předními českými umělci. Návštěvníkům festivalu jsou slíbené dvě stage i umělecké instalace. V chillout zóně se můžete pokochat nočním Brnem. Vybíravější jedinci mohou zanechat svačinky doma, jsou připraveny stánky se zdravým jídlem.

Dovolenkový mód si můžete užít i v Brně, přesněji v pátek 19. srpna na nádvoří kavárny Trojka. Zaposlouchejte se do tónů tropical house a indie dance, které vás přesunou o tisíce kilometrů dál. Jedná se o předposlední Lambasticu tohoto léta, závěrečný večer bude v pondělí 22. srpna. 

Autoři

Štítky hudební skupina, koncert, Brno, Ceny Anděl, hudba, elektronická hudba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #12  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.