Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloději mu ukradli konopí z balkonu. Nahlásil to na policii

Kuriózní případ řešili v těchto dnech brněnští policisté. V rámci hlídkové činnosti v nočních hodinách spatřili na Svitavském nábřeží podezřele vyhlížející skupinku čtyř osob, která nesla nějakou věc zabalenou v černém igelitu. Hlídka se rozhodla čtveřici zkontrolovat.

Jednalo se o tři mladíky a dívku a v pytli si nesli vzrostlou rostlinu konopí v květináči. Dva z chlapců tvrdili, že rostlinu našli, ale nebyli schopni hodnověrně upřesnit místo nálezu. Na služebnu k dalšímu vysvětlení nakonec putoval devatenáctiletý mladík a jeho o tři roky mladší kamarád.

Jak vyšlo záhy najevo, tak uvedenou rostlinu již někdo postrádal. Shodou okolností policisté přijali oznámení o krádeži konopí z balkonu v Černovicích. Majitel vyčíslil škodu na padesát korun. Dvojice mladíků se k tomuto činu následně doznala a nyní čelí podezření z trestných činů krádež a porušování domovní svobody.

Policisté tedy potěšili pěstitele informací o zadržených zlodějích, ovšem současně muži sdělili, že on sám je podezřelý z přestupku. Ten bude případně řešen po provedené expertíze, při které specialisté určí množství účinné látky v rostlině.

Zdroj: PČR

Štítky konopí, rostliny, Černovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději mu ukradli konopí z balkonu. Nahlásil to na policii  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.