Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do foodboxu na radnici Brno-střed lidé přinesli 30 kilo potravin

Kromě filmových a hudebních zážitků v rámci Letního kina, mohou lidé toto léto na radnici Brno-střed pomoci potřebným lidem.

Do Foodboxu zatím občané, jimž není lhostejný život těch, kteří se ocitli v tíživé životní osobní situaci, přinesli již 30 kg potravin, za což patří velké poděkování. Nejčastěji se ve sběrném boxu objevují těstoviny, paštiky, konzervované ovoce, čaje a káva, kukuřičné lupínky pro děti, rýže, oplatky, sušené polévky a další užitečné potraviny.

Po kontrole kvality (záruční lhůta, apod.) budou potraviny distribuovány těmto organizacím : Armáda spásy, IQ RomaServis a SpesAmenS, tedy rodinám s dětmi nebo handicapovaným lidem.

Radnice městské části Brno-střed společně s organizátory Potravinové banky děkuje všem ohleduplným a vnímavým lidem za jejich vstřícnost a spolupráci. Možnost nosit jídlo do Foodboxu, který je umístěn v nádvoří radnice na Dominikánské 2, však platí i nadále, sbírka totiž trvá až do konce srpna.

Tisková zpráva

Štítky jídlo, radnice, Brno-střed

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do foodboxu na radnici Brno-střed lidé přinesli 30 kilo potravin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.