Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Nejhorší dopravní víkend si můžete zpříjemnit díky HappyFotu!

Máte na tento víkend naplánovaný začátek nebo konec dovolené? Budete cestovat autem? Tak to jste se trefili do nejhoršího dopravního víkendu Evropy. Zatímco v Bavorsku a Bádensko-Württembersku prázdniny právě začínají, ve Skandinávii a v Nizozemsku končí.

Na silnicích spojujících severní a střední Evropu se Středomořím vyjede až 20 milionů aut.

Jezdíme s rodinou na dovolenou do Chorvatska přes Rakousko už deset let. Dřív byly zácpy horší, stávalo se u tunelu na dálnici A 10, ale od té doby, co ho Rakušané rozšířili, je to mnohem lepší. Nesmíte se ale trefit do víkendu, kdy milionům lidí začínají nebo končí prázdniny. A to se stane právě tento víkend,“ svěřuje se nám u jedné z benzinek pod Alpami Milan Sirový.

My už se vracíme od moře domů, do Českých Budějovic,“ vypráví nám Ludmila Kučmášová při obědě v restauraci na téže benzince. Tentokrát jsme ale na nudu v autě vyzráli. Na dovolené jsme hodně fotili. Všechny fotky má nejstarší dcera ve svém mobilu. A protože si před cestou stáhla aplikaci na výrobu fotek a fotoknih od HappyFota, celou cestu připravuje fotoknihu. Na tu už se celá rodina moc těší. Jestli vjedeme cestou do nějaké zácpy, možná stihne ještě připravit nějaký fotodárek. A až budeme doma na naší wifině, už to všechno jen objednáme.“

Vyrábět fotoknihu už cestou z dovolené je skvělý nápad, co říkáte? Obzvláště nyní, když je fotokniha v akci. Fotokniha formátu A4 do 52 stran je za neuvěřitelných 249 Kč!

Mrkněte na www.happyfoto.cz a aplikaci si stáhněte na www.happyfotomobile.cz!

Autoři

Štítky Evropa, Nizozemsko, Bavorsko, Skandinávie, Rakousko, Chorvatsko, střední Evropa, Alpy, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejhorší dopravní víkend si můžete zpříjemnit díky HappyFotu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.