Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Do Aqualandu Moravia komfortním taxíkem levněji než veřejnou dopravou. Stačí sehnat partu kamarádů

12 bazénů, 20 tobogánů a skluzavek, 9 saun a 4 vířivky v krásné krajině Pálavských vrchů. K tomu kryozóna, římské lázně a špičková gastronomie, kterou byste v akvaparku nečekali. Cesta za vodními radovánkami do největšího akvaparku v Česku, Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, bude pro Brňany jednodušší.

 A nejen pro ně, ale pro všechny návštěvníky, kteří cestují do Aqualandu Moravia z okruhu až 40 km. Nové slevy na komfortní dopravu čtyř až osmimístnými vozy firmy TOP1TAXI jsou natolik příznivé, že návštěvníci mohou zaplatit méně, než kdyby jeli hromadnou dopravou, a v určitých případech mají dopravu taxíkem z pohodlí domova až do akvaparku zcela zdarma.

Čím víc výletníků se domluví a společně se vydají do Aqualandu Moravia, tím větší budou mít slevu na cestu komfortními vozy společnosti TOP1TAXI. To je ve zkratce princip, který už začal fungovat díky dohodě taxislužby a největšího venkovního akvaparku v Česku. Pojede-li tak kupříkladu skupinka 8 lidí, mají cestu zpátky do Brna úplně zadarmo. „Vše funguje na principu pásem, která jsou rozdělená podle vzdáleností od Aqualandu Moravia. Skupiny cestujících pak obdrží dle vzdálenosti slevu z ceny vstupu do akvaparku. Pokud tak například výletníci obsadí celý osmimístný vůz Renault Trafic, obdrží na pokladně slevu ve výši ceny dopravy tam i zpět. Cestují tak vlastně k nám i zpět domů zadarmo,“ vysvětlil ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký.

Přibližně čtyřicetikilometrová cesta z Brna do Aqualandu Moravia se autem dá zvládnout zhruba za půl hodiny. Akvapark si od dohody s taxislužbou slibuje, že přiláká nové zákazníky, pro které doteď byla cesta jinými způsoby složitá. „Takto se k nám návštěvníci dostanou z jakéhokoliv místa, které třeba není ani obsluhováno veřejnou dopravou, a to ještě navíc v čase, který si určí sám návštěvník,“ dodal Pavlacký.

Kdo by nesehnal dostatek kamarádů či preferuje veřejnou dopravu, může využít jiných dopravních služeb. Každý den v hodinových či půlhodinových intervalech přijíždějí vlaky do blízkých Vranovic, které leží na hlavním vlakovém koridoru Brno–Břeclav. Tam pak navazuje shuttle bus, který cestující dopraví přímo před brány akvaparku, a to již opět zdarma. Po nejlákavějších turistických cílech na obou stranách hranice mezi Rakouskem a jižní Moravou zase zájemce vozí speciální Turistbus na trase z Podivína přes Lednici, Valtice, Schrattenberg, Herrnbaumgarten, Poysdorf, Poysbrunn, Falkenstein, Drasenhofen, Mikulov až Pasohlávky, Aqualand. Příjemná ale může být i cesta na kolech malebnou krajinou Pálavy. Pro cyklisty jsou v Aqualandu připravené stojany, kde mohou bicykly bezpečně odstavit. Stejně tak je cyklistům poskytován prodej základního sortimentu od map po základní potřeby pro cyklisty na cestách.

AQM Taxi lze objednat na číslech 844 110 110 a 734 574 110. Výši slev a ceny jízd najdete na webu TOP1TAXI (www.top1taxi.cz ). Podmínky speciálních cen AQM taxi TOP1TAXI zahrnují tyto okolnosti: Sleva z jízdného do Aqualandu Moravia se vztahuje pouze na nezlevněné, celodenní vstupné zakoupené na místě v Aqualandu Moravia. Není ji možno kombinovat s dalšími slevami. Proto také rodina vstupující na Rodinný vstup má z tohoto pohledu nárok pouze na slevu na 1 osobu. Pokud klient potřebuje více mezizastávek či prodloužit trasu na 40 kilometrů, jsou mu účtovány nadjezdové kilometry v ceně 19 Kč/km.

Tisková zpráva
 

Štítky Aqualand Moravia, aquapark, veřejná doprava, Brno, Česko, Pasohlávky, Pavlovské vrchy, doprava, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Aqualandu Moravia komfortním taxíkem levněji než veřejnou dopravou. Stačí sehnat partu kamarádů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.