Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #7

V letních měsících potkáte mnohem více usměvavých tváří než po zbytek roku. Tak by byla škoda zůstat u vážné opery, když můžete zažít netradiční divadlo, které ještě přidá na dobré náladě. Na konci tohoto týdne máme akci, kterou každý rok vyhlíží nejen brňáci ale i přespolní.

Doporučuji přes týden chytat bronz na koupalištích a relaxovat, abyste byli na víkend čilí a vydrželi co nejdéle. Máte plné zuby divadel, kde je předem jasný konec? Nebaví vás klasiky, které se z učebnic literatury přenesou na jeviště? Při návštěvě improdivadla budete zároveň divákem i režisérem.

V úterý 12. července se v Café Práh odehraje jedno z takových představení. Vystoupí zde brněnská komička Alžběta Jelínková se svou show One Wonderwomen a herci z divadla Impro Džow. Je na vás, jaký děj se bude odehrávat na jevišti, a vsadím se, že vy i herci budete koncem představení překvapeni.

To že RAW strava není jen o vodě, vzduchu a spoustě divných věcí, které nevypadají k jídlu, vás přesvědčí 16. července Food park v prostorách Malé Ameriky. Na sobotní večer bude potřeba spousta energie a uznejte samy, po guláši od mamky radši zamíříte trávit do postele než na taneční parket. Tak si dopřejte změnu jídelníčku, která vás nakopne a dodá energii po zbytek dne, večera a možná i rána…

Sobotu 16. července mají v kalendáři zakroužkovanou milovníci taneční hudby. Protože legendární PRIGL festival bude po roce opět v prostorách Autokempu Obora v blízkosti Brněnské přehrady. Program slibuje hudbu až do časných hodin. Kemp pojme až pět tisíc návštěvníků. Tak co? Budete jedním z nich?

Autoři

Štítky divadlo, Brněnská přehrada, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #7  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.