Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Divákům se na ohňostrojích nejvíce líbili Portugalci, ti tak získali prestižní double

Vítězem divácké ceny v devatenáctém ročníku mezinárodní přehlídky ohňostrojů Starobrno Ignis Brunensis 2016 se stal portugalský tým Macedos Pirotecnia. Portugalci tak v Brně získali prestižní "double" hlavní ceny udělené odbornou porotou a ceny diváků.

Druhé místo obsadili ohňostrůjci ze společnosti Europlá Španělsko. Třetí příčku získal český tým Flash Barrandov SFX za závěrečný epilog nad hradem Špilberkem věnovaný 700. výročí narození Karla IV. O držiteli divácké ceny rozhodovala i letos široká veřejnost hlasováním na internetu a anketními lístky ze všech pěti letošních ohňostrojů. Celkem v divácké anketě hlasovalo 7 489 lidí.

Zapojení ohňostrojných diváků do hlasování je každoročně spojeno se slosováním o věcné ceny. Hlavními výhrami jsou víkendový pobyt pro dvě osoby v hotelích Orea Hotels nebo let horkovzdušným balónem, celkem bude mezi hlasující rozděleno 40 věcných cen. Všichni výherci budou kontaktováni hlavním producentem festivalových akcí SNIP & CO a seznam výherců bude také zveřejněn nawww.ignisbrunensis.cz.

Tisková zpráva

Štítky ohňostroj, Brno, Karel IV. Lucemburský, Španělsko, OREA HOTELS, Špilberk, Barrandov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divákům se na ohňostrojích nejvíce líbili Portugalci, ti tak získali prestižní double  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.