Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zdrogovaný mladík kousl policistu do nohy

Dnes nad ránem kontaktoval tísňovou linku třiadvacetiletý mladík z obce na Brněnsku s obavami, že ho někdo pronásleduje. Uvedl místo svého bydliště s tím, že počká na hlídku před domem.

"V okamžiku,  kdy na místo dorazili policisté z Obvodního oddělení v Židlochovicích, začal se  mladý muž chovat jak smyslů zbavený, vykřikoval, že hlídka je falešná," řekla policejní mluvčí Andrea Cejnková. Mladík poté vběhl do silnice a začal utíkat.

Policisté mladíka, který byl zjevně pod vlivem drog, doběhli a snažili se ho uklidnit, měli s ním však plné ruce práce. "Mladík se choval velmi agresivně, bránil se a jednoho z členů hlídky dokonce kousnul do stehna," dodala Cejnková.

Policisté byli nuceni muže zpacifikovat za užití donucovacích prostředků. Při převozu na záchytku mladík po policistech plival. Případ si nyní převzali k dalšímu šetření kriminalisté. Mladý muž tak bude s největší pravděpodobností čelit podezření z trestného činu násilí proti úřední osobě.

Štítky Brněnsko, Židlochovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný mladík kousl policistu do nohy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.