Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Provoz na D2 před Brnem je kvůli opravám sveden do jednoho pruhu. Tvoří se kolony

S možnými komplikacemi musejí počítat řidiči přijíždějící k Brnu po D2 od Bratislavy. Kvůli opravám dálnice je provoz přibližně kilometr před krajským městem sveden do jednoho pruhu.

V sobotu zahájené práce představují nejsložitější etapu oprav téměř čtyř kilometrů dálnice před Brnem s celkovými náklady 267 milionů korun. Omezení v této podobě potrvá nejpozději do pátku 24. června, uvedl mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Jan Rýdl.

Řidiči musejí počítat s uzavřením výjezdu z D2 od Bratislavy na D1 ve směru na Prahu i s dalšími změnami na mimoúrovňové křižovatce obou dálnic.

"Všechny tři nájezdové i výjezdové větve jsou dostatečně dobře značené na objízdné trasy," řekl Rýdl. Sobotní ranní provoz byl podle dálničních kamer mírný, kolony na D2 se netvořily ani dopoledne.

Rekonstrukce čtyřkilometrového frekventovaného úseku D2 před Brnem začala v dubnu, skončí v červenci. Silničáři pracují na novém povrchu vozovky, instalují ocelová a betonová svodidla a veřejné osvětlení. Počítají také s osazením nových portálů dopravního značení.

Zdroj: ČTK

Štítky Brno, oprava, dálnice, Bratislava, Dálnice D2, Ředitelství silnic a dálnic, Praha, Dálnice D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz na D2 před Brnem je kvůli opravám sveden do jednoho pruhu. Tvoří se kolony  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.