Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mateřská a Základní škola na náměstí 28.října zprovoznila opravenou tělocvičnu

Předprázdninový dárek v podobě zrekonstruované tělocvičny získali žáci MŠ a ZŠ náměstí 28.října, jíž je městská část Brno-střed zřizovatelem.

Slavnostní ho otevření  rekonstruované  tělocvičny se  zúčastnila místostarostka městské části Brno-střed Michaela Dumbrovská, která přestřihla pásku spolu s ředitelkou školy Ludmilou Altmanovou.Celková rekonstrukce školní tělocvičny, která činila cca 3 600 000,- korun, byla určena na obnovu tělocvičny, sanaci vlhkosti a zcela nově vytvořené lezecké stěny.

Kromě nově opravených prostor tělocvičny  školy "Osmecu"  nyní probíhají další rekonstrukce tělocvičen škol, které jsou příspěvkovými organizacemi městské části Brno-střed, jako jsou: MŠ a ZŠ Husova, MŠ a ZŠ Křídlovická a MŠ a ZŠ Kotlářská.

Vedení  radnice se  snaží aktivně podporovat sportovní aktivity školáků a vyrovnat tak dlouhodobý problém v této sféře u všech příspěvkových organizací, jichž je městská část zřizovatelem.

Tisková zpráva

Štítky městská část, Brno-střed

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mateřská a Základní škola  na náměstí 28.října zprovoznila opravenou tělocvičnu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.