Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zfetovaný mladík naboural pět aut. Přišel o řidičský průkaz.

Pět poškozených osobních aut figuruje v dopravní nehodě, ke které došlo v pondělí ráno o půl sedmé ve Znojmě v Loucké ulici. Pětadvacetiletý řidič jel se Škodou Rapid a zřejmě z důvodu nepřiměřené rychlosti nezvládl projetí levotočivé zatáčky.

Najel příliš vpravo a narazil do zaparkovaného auta. To  bylo nárazem odhozeno a došlo k poškození i tří dalších vozidel v řadě. Mladík však na místě nezůstal a pokračoval v další jízdě. Zběsilou jízdu, která se naštěstí obešla bez zranění osob, zakončil v obci Nový Šaldorf-Sedlešovice.

Tam opět nezvládl projetí levotočivé zatáčky. Narazil na obrubník, dále najel na chodník a potom zpět na komunikaci. Po této krkolomné jízdě již nebyl jeho vůz  provozu schopný. Nechal auto na místě a utekl. Díky pohotovým reakcím všímavých občanů a ve spolupráci s Městskou policí Znojmo se nám podařilo velice brzy tohoto řidiče vypátrat. Vyšlo najevo, že je pod vlivem pervitinu.

Protiprávním jednáním muže z Pardubicka, při němž vznikla hmotná škoda asi sto třicet tisíc korun, se budeme dále zabývat.

Zdroj: PČR

Štítky Znojmo, Škoda Rapid, Nový Šaldorf-Sedlešovice, Pardubický kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný mladík naboural pět aut. Přišel o řidičský průkaz.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.