Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ve Vaňkovce startuje výstava o historii a budoucnosti lužáneckého stadionu

Ve dnech 9. - 19. června na vás ve Vaňkovce čeká výstava o historii a budoucnosti fotbalového stadionu Za Lužánkami. Uvidíte historické fotografie, exponáty spojené se Zbrojovkou a stadionem a ve vybraných dnech se dokonce můžete vyfotit s Petrem Švancarou v legendárním Mercedesu z jeho rozlučky ze stadionu Za Lužánkami.

Samotné zahájení je naplánováno na 17 hodin, půlhodinu poté proběhne autogramiáda. Té se zúčastní legendy Zbrojovky napříč historií klubu - Josef Hron, Karel Jarůšek, Jan Maroši, Luděk Zelenka, Petr Švancara a Pavel Zavadil, kapitán současného mužstva. Tuto sestavu doplní populární Zbrojovák Václav Svoboda alias Lumír. Pro děti bude připravený bohatý doprovodný program - malování na obličej, vědecké pokusy, výtvarná dílna a samozřejmě i fotbalová miniškolička. Celým programem vás provede jako moderátor Petr Švancara.

V sobotu 18.6 se na autogramiádu dostaví vybraní hráči „A“ týmu Zbrojovky včetně brněnského navrátilce Honzy Poláka a nového trenéra Svatopluka Habance. Ve sportovním kvízu bude možné vyhrát vstupenku na Zbrojovku a různé klubové suvenýry, pro děti bude opět k dispozici fotbalová miniškolička, výtvarná dílna a malování na obličej.

Štítky Vaňkovka, historie, Fotbalový stadion Za Lužánkami, Petr Švancara, výstava, FC Zbrojovka Brno, Mercedes-Benz, Luděk Zelenka, Karel Jarůšek, Jan Maroši

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Vaňkovce startuje výstava o historii a budoucnosti lužáneckého stadionu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.