Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Aqualand Moravia startuje letní sezónu a plánuje investice za stovky milionů

Několik set milionů korun chce investovat do rozšíření areálu jeden z největších českých akvaparků Aqualand Moravia u Pasohlávek na Brněnsku. V sousedství areálu letních atrakcí má k dispozici pozemek o rozloze 23.000 metrů čtverečních. Sezónu zahajuje vstupným za 1 korunu.

Letošní letní sezóna v aquaparku startuje už v pátek 10. června. Vstupné pro tento den bude 1 koruna na tři hodiny. Lidé se mohou těšit na spoustu novinek, do kterých Aqualand Moravia investoval celkem 80 milionů korun, řekl dnes na tiskové konferenci ředitel akvaparku Petr Pavlacký.

V den zahájení letní sezóny otevře Aqualand Moravia návštěvníkům netradičně od 7:30 ráno do 21 hodin, přičemž prvních 200 návštěvníků dostane jako bonus celodenní vstupenku na svoji příští návštěvu kdykoliv v průběhu celé hlavní letní sezóny zdarma. První den letní sezóny zaplatí lidé za tři hodiny zábavy jen 1 korunu. Mohou si tak téměř zadarmo vyzkoušet vše, co Aqualand Moravia nabízí. Nově budou moci návštěvníci od startu letních prázdnin využít odpočinkovou zónu s privátními lehátky se servisem a relaxačním centrem pro zážitkové masáže pod letním nebem.

Rovněž přibyl vodní bar ve venkovním bazénu Riviéra a v hale akvaparku bude u pokladen již v průběhu června zprovozněno 7D kino. „Novinkou letošních prázdnin bude i takzvaný fast track, který mohou využít lidé, kteří nechtějí čekat frontu u dojezdu. Za symbolický poplatek bude možné využít i nový photopoint v hale Adrenalium, který návštěvníky automaticky vyfotí při jízdě na tobogánech. Po jízdě si může návštěvník fotku prohlédnout. Když se mu bude líbit, lze si ji koupit vytištěnou nebo elektronicky na e-mail,“ uvedl Pavlacký.

Návštěvníci si mohou pobyt prodloužit i díky novému hotelu Aqualand Inn, který se nachází u akvaparku, na břehu novomlýnských nádrží s výhledem na Pálavu.

Aqualand Moravia se rozroste za stovky milionů

Aqualand Moravia plánuje i další investice. Investor, kterým je firma ŽS Real, a. s., totiž plánuje využít přilehlý pozemek, jenž byl již v minulosti vyhrazen jako rozvojové území pro další přístavbu parku. "Na sklonku loňského roku jsme udělali také anketu mezi návštěvníky, jaké atrakce by si přáli. Snažili jsme se inspirovat v těch nejlepších akvaparcích na světě. Tedy v Dubaji, ve Spojených státech a také na Tenerife," řekl Pavlacký.

Jednou z nových částí bude dětský vodní svět se skákacími hrady. "Chceme, aby tu našly zábavu i malé děti, jež na některé atrakce nemůžou, protože je vstup limitovaný výškou. Další část budou adrenalinové atrakce a celou novou část by měla obtékat líná i rychlá řeka," doplnil Pavlacký.

První návštěvníky by měla nová letní část přivítat v roce 2018, případně v roce 2019.

Štítky Aqualand Moravia, léto, aquapark, Pasohlávky, Brněnsko, ŽS REAL, a.s., USA, Dubaj, Tenerife

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand Moravia startuje letní sezónu a plánuje investice za stovky milionů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.