Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pískoviště na Obilním trhu dostalo nové zastínění

Nad pískovištěm na Obilním trhu bylo v těchto dnech zřízeno zastínění z prodyšného materiálu. To částečně nahradí vzrostlý javor, který pískoviště stínil, avšak loni musel být z bezpečnostních důvodů pokácen. Za pokácený strom byly zároveň vysázeny nové stromy.

Jedná se o součást dlouhodobě očekávaného rozšíření dětského hřiště v parku na Obilním trhu, které se právě realizuje. Výsledná podoba, jejíž autorkou je Ing. Eva Wagnerová, vzešla z veřejného projednání s občany, které se uskutečnilo na jaře loňského roku.

Smyslem celé investice, která dosahuje nákladu jednoho miliónu korun, je zvýšení kapacity velmi oblíbeného dětského hřiště, a to doplněním solitérního herního prvku ve formě síťového kolotoče, který bude umístěn mimo prostor stávajícího oploceného hřiště a bude stát na bezpečnostním pryžovém povrchu čtvercového tvaru. 

Nedílnou součástí investice bylo i umístění pítka doplněného miskou pro psy a generální oprava mlatových ploch, které tvoří přístup ke stávajícímu dětskému hřišti.

Tisková zpráva

Štítky dětské hřiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pískoviště na Obilním trhu dostalo nové zastínění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.