Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Plážový areál AHOY zahájil nepřetržitý provoz, přehradu oživí letním kinem a hudbou

Plážový areál AHOY odstartoval nepřetržitý denní provoz a oficiálně tak zahájil letní sezónu na přehradě. Návštěvníci se letos mohou těšit na rozšířenou zahrádku, nové menu, speciální drinky i na pravidelný kulturní program.

Multifunkční prostor nedaleko přístaviště nabídne v nadcházející sezóně přes 40 akcí, mezi nimiž nebude chybět letní kino, karaoke, sportovní přenosy, párty i koncerty pod širým nebem.

S nadcházejícím létem přebírá AHOY štafetu po podnicích v centru Brna, které aktuálně omezují provoz a redukují programovou složku. „Letos se nám podařilo sestavit pestrý program na celé léto. Brňané tak nemusí za muzikou a tancem jezdit na festivaly a mohou zažít párty atmosféru jen pár kroků od domova,“ vysvětluje Lukáš Stara, provozovatel podniku. Areál nedaleko brněnské přehrady nabídne akce nejen pro hudební fanoušky, ale i pro milovníky sportu a filmů. Během léta se zde budou pořádat volejbalové či rugby turnaje a projekce sportovních zápasů jako je mistrovství Evropy ve fotbalu nebo olympiáda. Znovuotevření se dočká i oblíbené minikino, které bude promítat dvakrát týdně.

Červnový program klubu zahájí Ignis párty a završí jej hip hopová noc ACH ANO

První půlka června proběhne na AHOY ve znamení ohňostrojů, k nimž jsou připraveny velké taneční párty. Ty budou zpestřovat program festivalu Ignis Brunensis 2016 a obstará je skupina 5 DJs. Na začátku každého týdne se prostor změní v letní kino – pondělky budou patřit temnějším snímkům, úterky kultovním komediím. O víkendech se bude tančit jako o život, v pátek v rámci Summer Nights a v sobotu v rytmu deep house a nu-disco na klubových nocích AHOY x VIBE. Specialitou červnového programu bude karaoke night, jeho vrcholem pak open-air hiphopová show ACH ANO.

Přes léto v AHOY zakotví swingová loď i bleší trhy

Na rozdíl od podniků v centru se nechceme nijak žánrově vymezovat. Chceme zůstat místem otevřeným pro všechny, kdo si chtějí užít letní pohodu na přehradě. Program AHOY jsme proto nastavili tak, aby si v něm každý našel svou srdcovku, ať už je to hiphopová party nebo stylová plavba na electroswingové lodi,“ říká dramaturg Josef Unčovský. Zdaleka nejpestřejší paleta návštěvníků se podle provozovatelů objeví v AHOY na bleších trzích, které zde najdou útočiště jednou měsíčně.

Klub AHOY na přehradě je součástí oblíbené výletní trasy Brňanů. Unikátní prostor o rozloze 1 500 m2 kombinuje letní atmosféru s klubovým programem a rekreační zónou. Hlavními lákadly podniku jsou písečná pláž, beach kurt, letní minikino a open-air hudební program. Pro novou sezónu připravili provozovatelé rozšířené menu připravené z čerstvých surovin a nové druhy plážových koktejlů. V areálu vznikne také zóna s osvěžující vodní mlhou.

PROGRAMOVÉ SCHÉMA AHOY

  • Pondělky: DARK MONDAY – letní kino – kultovní thrillery a horory
  • Úterky: HAPPY TUESDAY – letní kino – kultovní komedie
  • Středy: IGNIS PARTY / KARAOKE NIGHT – open-air party s DJs / karaoke večírky
  • Čtvrtky: LIVE SHOWS – open-air koncerty
  • Pátky: SUMMER NIGHTS –  open-air party s DJs
  • Soboty: AHOY x VIBE – open-air party s DJs
  • Neděle: BLEŠÍ TRHY / BEACH TURNAJE / SPORTOVNÍ PŘENOSY

Tisková zpráva

Štítky přehrada, letní kino, léto, Brno, bleší trh, hudba, olympijské hry, nonstop, koncert, Evropa, festival, Brněnská přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plážový areál AHOY zahájil nepřetržitý provoz, přehradu oživí letním kinem a hudbou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.