Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sraženou seniorku vláčel kamion, policie hledá svědky

Policie hledá svědky páteční nehody v Lipůvce na Blanensku, při níž kamion srazil na přechodu pro chodce seniorku. Ženu musel s těžkými zraněními do nemocnice přepravit vrtulník, uvedl dnes policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Nehoda se stala kolem deváté hodiny ranní, kdy dvaačtyřicetiletý řidič dal na přechodu nejdříve přednost procházejícímu chodci, ale pak se rozjel a přehlédl devětasedmdesátiletou ženu. Vozem ji srazil a vláčel ji za sebou několik metrů. Zastavil až na troubení protijedoucího nákladního vozu.

Právě svědectví řidiče protijedoucího vozidla, které před přechodem zastavilo, by mohlo dopravním policistům vyšetřujícím nehodu pomoci. Mělo by se jednat o červený nákladní automobil DAF s bílou nástavbou. Vyšetřující policisté uvítají i případná další svědectví jiných řidičů či chodců.

Informace můžete volat na tísňovou linku Policie ČR 158 případně přímo blanenským dopravním policistům na linku 974 631 262. Policie děkuje za spolupráci.

Štítky policie, okres Blansko, Lipůvka, DAF, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sraženou seniorku vláčel kamion, policie hledá svědky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.