Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Navštivte některou z akcí Týdne města, třeba Pocitovou mapu

Pocitová mapa Brna, Nohama mnohýma Brnama, Sen o městě jsou názvy akcí, kterými se Kancelář strategie města brněnského magistrátu zapojuje do Týdne města.

Tedy programu, který chce tento týden probudit zájem obyvatel o jejich město a dění kolem nich. Snahou je, aby se ulice Brna změnily na společné prostory pro sdílení, setkávání i zábavu, ve kterých budete moci zažít nečekané a poznat nepoznané.

V průběhu Týdne města si budeme moci na ulicích hrát, ochutnat štrůdl nebo bábovku, kterou napekl náš soused, dívat se na divadelní představení, připojit se k tanečníkům a rozpohybovat celé náměstí, vytáhnout pohovku před barák a s přáteli se kochat scenérií budov a lidí… A fantazii se meze nekladou.

A nyní k akcím Kanceláře strategie města . Co si pro vás připravila?

Při vytváření pocitové mapy Brna se můžete zamyslet nad místy, kde trávíte svůj volný čas, kde byste chtěli bydlet a která místa v Brně by se měla změnit. Zapojit se můžete od středy 18. 5. do soboty 21. 5. na Moravském náměstí, vždy od 11 do 20 hodin.

Pod názvem Nohama mnohými Brnama se skrývá dvouhodinová procházka městem s  architektem Martinem Klenovským po příkladech brněnského (ne)urbanismu od středověku po dnešek.  Sraz je 18. 5. v 16.30 na Šilingrově náměstí před hotelem Barceló.

Jak chtějí Vaše děti, aby Brno vypadalo, až budou velké?  Nechejte je to namalovat v rámci krátkého tvořivého programu Sen o městě v sobotu 21. 5. od 11 do 20 hodin na Moravském náměstí.

Zdroj: Brno.cz

Štítky Brno, Moravské náměstí, strategie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navštivte některou z akcí Týdne města, třeba Pocitovou mapu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.