Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brno o víkendu ožjie silnými stroji - Harley on Tour už tento pátek a sobotu

Harley-Davidson vyrazil se svými motocykly po roce opět mezi lidi! Speciální kamion s 22 motocykly H-D jedoucí napříč Evropou přes 14 zemí zastavuje v rámci letošního Harley on Tour i v ČR, a to hned na pěti místech. Prvními zastávkami byly v minulých týdnech Plzeň, Beroun a Hradec Králové a nyní se kamion s motocykly přesouvá do Brna.

Tam budou stroje k dispozici široké veřejnosti v před areálem H-D Brno, a to už tento pátek a sobotu. Zájemci se tak budou moci seznámit s aktuální modelovou řadou H-D, absolvovat zkušební jízdu zdarma a poznat osobitý styl i jízdní vlastnosti jednotlivých modelů. Zkušební jízdy, včetně zapůjčení moto výbavy, je možné si už nyní rezervovat na www.harley-davidson.cz

Zapomeňte na stres a každodenní starosti a začněte si užívat! Akce s názvem Harley on Tour je k tomu ideální příležitostí. Dva dny plné silných strojů, burácejících motorů a projížděk na motocyklech Harley-Davidson zcela zdarma - přesně takový je koncept turné Harley-Davidson Harley on Tour, na kterém se široké veřejnosti přibližuje motorkářský styl a nabízí možnost na vlastní kůži otestovat stroje H-D.

Právě Brno je další zastávkou tour, a to už tento pátek a sobotu od 10 do 17 hodin, kdy bude kamion plný motocyklů k dispozici pro širokou veřejnost před areálem dealerství H-D Brno.

Rezervaci zkušební jízdy je možné provést prostřednictvím formuláře na www.harley-davidson.cz a vzhledem k velkému zájmu o všechny zastávky tour je vhodné se registrovat co nejdříve. Každý zájemce si vybere preferovaný dostupný model a čas jízdy, který mu bude ještě finálně potvrzen e-mailem či telefonem zadaným při registraci. Pro absolvování jízdy je třeba mít u sebe dva doklady totožnosti – občanský průkaz a pochopitelně řidičský průkaz skupiny A.

V Brně bude připraveno 22 motocyklů napříč celým modelovým spektrem Harley-Davidson. Letos to je 8 modelů touringové řady, což je nejvíce v historii a kompletně zastoupena bude i řada Dark Custom, včetně aktuálních modelů H-D Iron 883 a H-D Forty-Eight. Je to skvělá možnost, jak si během jednoho nebo dvou dní vyzkoušet více motocyklů H-D a zjistit, jaký člověku bude sedět nejvíce,“ vysvětluje Michal Fric, marketingový manažer Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

I v návaznosti na loňský vysoký počet nehod jezdců, klade akce důraz na bezpečnost na motocyklech. Toho je důkazem zapojení BESIPu, který se právě prostřednictvím edukačních materiálů rozdávaných na Harley on Tour, snaží vzdělávat a snížit počet nehod na našich silnicích.

„Pro BESIP jsou podobné akce ideálním způsobem, jak motorkáře osobně oslovit a probrat s nimi nejen problémy spojené s chováním řidičů na silnicích, ale také se pobavit o novinkách v silničním provozu. V rámci akce také rozdáme velmi oblíbenou příručku „Na motorce v praxi“, která poskytne cenné rady i zkušeným jezdcům,“ vysvětluje Ing. Martin Farář, vedoucí samostatného oddělení BESIP.

Tisková zpráva

Štítky Brno, motocykl, Harley-Davidson, Evropa, Česko, Plzeň, Hradec Králové, Beroun, BESIP

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno o víkendu ožjie silnými stroji - Harley on Tour už tento pátek a sobotu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.