Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nemáte koho líbat ani po 1. máji? Becomme to pomůže změnit

První máj je za námi a tradiční polibek pod rozkvetlou třešní, aby ženy neuschly také. Mužům, kteří neměli koho na tento svátek políbit a ani po něm se jim u druhého pohlaví nedaří, se bezpochyby hodí praktický rádce v podobě aplikace Becomme, která navzdory své krátké působnosti bojuje o titul mobilní aplikace roku 2016.

Políbení či pusa pod třešní je romantika, kterou si přejeme zažít každý rok všichni. Ne každému se to však všem povede a na svátek zamilovaných zůstává sám. Někteří zůstávají sami i po něm. Tým o čtyřech členech před téměř třemi měsíci předvedl veřejnosti aplikaci, díky níž muži ztratí ostych a osloví dívku. Více než sedm set praktických hlášek a vět, ukázkové konverzace a další užitečné věci jsou dostupné v bezplatné aplikaci Becomme. Nápadů, jak oslovit dívku a vést s ní nezávazný hovor, je v tomto našeptávači spousta a každý v ní určitě najde ten správný, jenž ho dovede až k puse nebo polibku se ženou.

Že aplikace funguje, dokazuje i fakt, že se za dva a půl měsíce dostala na přední příčky žebříčků nejstahovanějších aplikací a v současné době je také nominovaná na aplikaci roku. Veselým příběhem je také to, že v době, kdy se aplikace teprve dostávala do své finální podoby, otestoval hlášky sám programátor. Díky nim má dnes přítelkyni.

Není to ani tři měsíce a aplikace díky svému nápadu a koncepci byla zařazena do hlasování v anketě Mobilní aplikace roku 2016. Zařadila se tak mezi stálé kandidáty jako jsou například mobilní banky nebo taxi služby. Pro Becomme, ale i jiné aplikace, mohou lidé hlasovat na stránkách www.aplikaceroku.cz, tvůrci budou určitě rádi za každý hlas.

Becomme je aplikace dostupná zdarma na Google Play, Appstore a na oficiálních webových stránkách aplikace www.becommeapp.com. V České republice a na Slovensku neexistuje srovnatelná aplikace s takovým množstvím informací a rozsahem.

Tisková zpráva

Štítky Svátek práce, Google Play, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemáte koho líbat ani po 1. máji? Becomme to pomůže změnit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.