Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Anketa Osobnost NNO JMK 2016 opět ocení lidi z neziskovek

Asociace nestátních neziskových organizací JMK pořádá letos druhý ročník ankety Osobnost NNO JMK 2016, která oceňuje lidi pracující v neziskovém sektoru v Jihomoravském kraji a snaží se zviditelnit jejich výsledky.

Anketa v JMK vznikla v loňském roce a chtěla tak zareagovat na zvyšující se zájem o práci či podporu neziskových organizací. 

Cílem ankety je ukázat práci a příběhy jednotlivých osobností a vytvořit přehled o tom, jak fungují neziskové organizace. Je určena všem, kteří ve svých organizacích dosahují mimořádných výsledků v rámci svých povinností, ale mnohdy i nad jejich rámec. Nominováni jsou pak těmi nejlepšími příklady dobrovolných pracovníků. Z velké části se nejedná o známé osobnosti, ale obyčejné obyvatele Jihomoravského kraje.

Rozhodli jsme se uspořádat tuto anketu proto, abychom upozornili na ty, kteří nejsou tak vidět, protože se práci s dětmi a seniory věnují naplno, angažují se v oblasti sportu nebo kultury a podílejí se i na veřejném životě. Navíc výrazně přispívají k rozvoji svých regionů,“ uvádí Zdeňka Veselá, koordinátorka ankety.

Kandidáty mohou neziskové organizace nominovat do 31. července 2016, a to prostřednictvím nominačního formuláře, který bude ke stažení na internetových stránkách www.osobnostnnojmk.cz. Za jednu organizaci lze nominovat pouze jednu osobnost.

Z nominovaných kandidátů na titul Osobnost neziskového sektoru JMK 2016 mohou  vybírat a hlasovat jak členové neziskových organizací, tak jejich klienti, ale také lidé z široké veřejnosti.

Tisková zpráva

Štítky Jihomoravský kraj, nezisková organizace, anketa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anketa Osobnost NNO JMK 2016 opět ocení lidi z neziskovek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.