Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Starší muž spadl do řeky i s nákupním vozíkem. Zachránil ho strážník

Bez nadsázky štěstí v neštěstí měl v pátek večer jednašedesátiletý muž poté, co na nábřeží spadl z několika metrů do Svitavy. Na jinak zcela opuštěném místě nedaleko Tkalcovské ulice si ho všiml osamocený rybář, který okamžitě přivolal hlídku městské policie.

Svědka totiž nejprve upoutala hlasitá rána. Ozvala se poté, co muž neudržel nákupní vozík, a ten se zřítil do řeky. Bezprostředně poté spadl do Svitavy i starší muž. Ze silného proudu se nedokázal dostat, a tak jeden ze strážníků vyrozuměl záchrannou službu, zatímco další se vydal rovnou do řeky za mužem.

Kvůli záchraně musel dokonce svléknout i uniformu. Muži dal do jedné ruky jeho berli, pod druhou paží ho sám uchopil a postupně ho dovedl až k protějšímu, výrazně lépe přístupnému břehu. Tam si silně podchlazeného muže převzali záchranáři a převezli ho na vyšetření do nemocnice. 

Zdroj: MPB

Štítky Svitavy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Starší muž spadl do řeky i s nákupním vozíkem. Zachránil ho strážník  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.