Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Opilý muž po hádce s přítelkyní naboural tři auta. Hrozí mu tříletý trest

Policisté v těchto dnech ukončili vyšetřování případu podnapilého řidiče. Ten poté, co se nepohodl s přítelkyní, nasedl do auta, přestože pil. Právě díky silné podnapilosti způsobil 2 nehody.

V Lidické ulici nedobrzdil za vozidly stojícími v křižovatce a poškodil hned dvě z nich. To ho však nezastavilo, nabouraná auta objel a pokračoval dále po ulici Koliště. V křižovatce s ulicí Křenovou se situace opakovala, opět narazil do vozidla stojícího na červenou. Tam dokonce chvíli hovořil s řidičem, ale vzápětí utekl.

Policisté ho dohledali zhruba za 30 minut nedaleko jeho bydliště a eskortovali zpět na místo dopravní nehody. Tady absolvoval dechovou zkoušku s výsledkem více než dvě promile. Jeho divoká jízda skončila naštěstí jen dvěma méně závažnými poraněními a hmotnou škodou 75 000 korun.

U výslechu svého jednání už osmadvacetiletý muž litoval. Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí až tříletý trest.

Zdroj: PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž po hádce s přítelkyní naboural tři auta. Hrozí mu tříletý trest  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.