Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Glorious spouští prodej vstupenek. Cílí na osobní rozvoj

Ve dnech 13. a 14. dubna se v prostorách brněnského SONO centra bude konat prestižní konference Glorious 2016 se zaměřením na podnikání a osobní rozvoj.

Hlavní vizí je propojit studenty a absolventy vysokých škol s vrcholně úspěšnými osobnostmi z řad podnikatelů, manažerů, ředitelů, koučů či lídrů, kteří se podělí o své znalosti z oblasti marketingu, vedení lidí, vzdělávání, obchodování, ale i osobního rozvoje.

Myšlenka konference Glorious vznikla v minulém roce a vyústila v první ročník této výjimečné akce, který se setkal s obrovským úspěchem. Jde o konferenci organizovanou brněnskými studenty, která v České republice nemá obdoby.

Základními pilíři tohoto ročníku je profesionalita, zaměření na detail, bezchybná organizace a především prvotřídní přednášející. Osobnosti jako je Ladislav Špaček, Martin Roman, Jan Mühlfeit, Michael Poplar Rostock, Taťána le Moigne, Vladimír Kovář, Jiří Hlavatý, Pavel Řehák či Jaroslav Homolka předají studentům své know how a podělí se s nimi o své nevýčislitelné zkušenosti, doporučení a životní příběhy.

Samozřejmostí bude i jedinečný doprovodný program, účastníci se mohou těšit na testovací jízdy v luxusních automobilech, sportovní vyžití, živou kapelu, karikaturistu či odpočinkovou chill-out zónu, kde bude probíhat přátelský networking s ostatními účastníky konference.

Cílem letošního ročníku je studenty posunout zase o kus dál. Autoři chtějí, aby si uvědomili, že důležitější je cesta k cíli, než cíl samotný. Již během ní člověk získává spoustu důležitých znalostí a zkušeností nezbytných pro budoucí úspěch. Celá konference Glorious 2016 se tak ponese v mottu: „Úspěšná cesta je cíl.“

Našim cílem je informovat, inspirovat a podnítit studenty prostřednictvím nevšedních a energií nabitých příběhů k vlastní dychtivější seberealizaci. Očekáváme až 750 účastníků. 

Prodej lístků je již v plném proudu, tak neváhejte a zakupte si lístek, protože letos je prodej založen na způsobu: “kdo dřív koupí ten míň platí.” Vstupenky ZDE.

Více informací o konferenci Glorious naleznete na stránkách konference.

Tisková zpráva

Štítky konference, osobní rozvoj, Ladislav Špaček, Martin Roman, Jan Mühlfeit, Česko, Taťána le Moigne, Vladimír Kovář, Jiří Hlavatý, Pavel Řehák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Glorious spouští prodej vstupenek. Cílí na osobní rozvoj  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.