Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Brněnský Webnode se chce díky novince poprat o pozici globální jedničky

Díky globálně úspěšné technologické společnosti Webnode si své stránky vytvořilo již přes 22 miliónů malých firem či jednotlivců, z toho kolem 1 miliónu v České republice. Firma nyní uvádí na trh novinku nazvanou Webnode 2.0.

Zcela přepracovaná platforma pro tvorbu webů má firmě pomoci získat letos 30 mil. zákazníků a poprat se o pozici globální jedničky.

Webnode 2.0 je podle slov svých tvůrců platformou “osekanou až na dřeň”. Weby vytvořené na Webnode 2.0 jsou díky tomu dokonale funkční a přitom krásné.

Na základě téměř 10 let zkušeností jsme přesvědčení, že čím jednodušší produkt zákazníkovi nabídneme, tím větší úleva to pro něj bude. Náš typický zákazník není webdesigner, neumí editovat HTML kód a už vůbec si nechce lámat hlavu, jak má jeho web vypadat na mobilu. To je práce našeho týmu. Zákazník se díky předpřipraveným šablonám dostane už k hotovému webu, který jen doladí podle svých potřeb. To je velký rozdíl proti klasickým webovým editorům, kde si můžete přizpůsobit prakticky cokoliv a výsledek podle toho bohužel často vypadá,” říká zakladatel Webnode Vít Vrba.

Díky Webnode 2.0 chce brněnská společnost ještě letos přesáhnout hranici 30 miliónů zákazníků. “I když Webnode používají lidé na celém světě, existuje na stávajících trzích velký prostor pro expanzi. Díky jednoduchosti Webnode 2.0 se dostaneme i k méně technicky zkušeným zákazníkům. Nyní patříme mezi pět největších společností, které nabízejí systém pro tvorbu vlastního webu. Webnode 2.0 nám pomůže poprat se pozici globální jedničky. Momentálně nabíráme desítky dalších lidí, abychom tohoto cíle mohli dosáhnout,” dodává Vít Vrba.

Na novém systému tým Webnode pracoval od roku 2013. Celkem tak vývoj zabral 2,5 roku práce 45 lidí a neobešel se bez tisíců testování s uživateli dvacítky národností. Produkt se od prvního prototypu několikrát zásadně změnil, často se zahazovaly hotové části, které neodpovídaly finální vizi.

Webnode 2.0 je od nynějška celosvětově dostupný. Všechny nově založené stránky tak vznikají již na této platformě. Migrace stránek postavených na původním systému není možná (je třeba web vytvořit jako nový), nicméně společnost plánuje starý editor ještě několik let zachovat pro již existující weby. Oba systémy tak poběží vedle sebe.

Hlavní výhody Webnode 2.0

• Snadná a rychlá tvorba osobních i firemních webových stránek, kterou zvládne každý a jejímž výsledkem je funkční a krásný web. Technické znalosti nejsou potřeba.

• Zákazník má na výběr z desítek moderních responzivních šablon. Výsledný web je tak optimalizovaný pro mobil, tablet i počítač.

• Kvalitní a rychlá zákaznická péče.

• V základní verzi je zdarma.

Tisková zpráva

Štítky Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský Webnode se chce díky novince poprat o pozici globální jedničky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.