Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ve věku 69 let zemřel britský herec Alan Rickman, představitel Severuse Snapea

Ve věku devětašedesáti let zemřel britský herec Alan Rickman, který byl v poslední době znám především jako představitel profesora Snapea z Harryho Pottera. Médiím to dnes potvrdila jeho rodina. Rickman podlehl po dlouhém boji rakovině

Alan Rickman, jeden z největších a nejmilovanějších britských herců za posledních třicet let, podlehl ve svých děvětašedesáti letech rakovině.

Jeho hlas s nezaměnitelným britským přízvukem byl lehce rozpoznatelný i filmovým laikem. Ricmanova nejzářivější role za posledních pár let byla jistě ta ze ságy Harryho Pottera, kde ztvárnil na první pohled arogantního a zlého profesora Snapea. Diváci si ho ale mohou dobře pamatovat i z Lásky nebeské, kde hrál podvádějícího manžela Emmy Thompson. Fanouškům akčních bijáků se pak lehce vybaví jako záporák Hans Gruber v první Smrtonosné pasti v hlavní roli s Brucem Willisem.

Pojďme zavzpomínat na Alana Rickmana prostřednictvím videa, které mapuje proměnu Severuse Snapea, a zároveň ukazuje Rickmanovu hereckou genialitu, ve filmech o Harrym Potterovi.

 

Autoři | Zdroj harrypotter.wikia.com

Štítky Alan Rickman, herec, Harry Potter, Emma Thompsonová, Bruce Willis, Hans Gruber, rakovina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve věku 69 let zemřel britský herec Alan Rickman, představitel Severuse Snapea  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.