Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Silvestr v Aqualandu Moravia zkrášlí atmosféra džungle, hosté nemusejí řešit ani odvoz domů

Češi už plánují, jak oslaví Silvestr. Největší akvapark v Česku pro ně připravil nabitý program a speciální silvestrovské menu. Navíc mohou lidé během silvestrovských oslav využít neomezený vstup jak na vodní atrakce, tak do wellness. A Brňané nemusejí myslet ani na odvoz, i přesto, že program potrvá až do třetí hodiny ráno.

 I ten pro ně akvapark zajistí. Bonus? Pokud lidé koupí silvestrovskou vstupenku do konce tohoto týdne v e-shopu, získají poukázku na další vstup pro dvě osoby za cenu jedné.

Oslavy Nového roku v Aqualandu Moravia bude doprovázet nejen bohatý program, ale i gastronomické zážitky. Tříchodové menu podle chuti, dezerty či například samoobslužný bar s předkrmy a saláty je pro tento den v ceně vstupenky. Ti, kdo nenechávají plány na poslední chvíli, mohou získat bonus. Do neděle 13. prosince totiž při koupení silvestrovské dospělácké vstupenky přes e-shop získají poukaz na další vstup do Aqualandu Moravia pro dvě osoby za cenu jedné.

Návštěvníci musejí přinést vytištěný voucher na silvestrovský vstup včetně daňového dokladu o platbě. Na oplátku dostanou dva vstupy do Aqualandu Moravia pro dospělou osobu za cenu jednoho. Vstupenka bude platná od ledna do začátku června 2016,“ vysvětlil Dalibor Komárek z Aqualandu Moravia. Vstupenky na silvestrovskou párty jsou k dispozici pro osoby do 15 let za 349 korun a pro osoby nad 15 let za 749 korun, a to včetně zmiňovaného tříchodového menu.

Jedinečný večer a noc zkrášlí atmosféra džungle. Na hosty čekají například taneční vystoupení. Pod vedením Moniky Diatty Rebcové návštěvníci uvidí tance zejména ze západní Afriky, kde se konají i jejich každoroční taneční workshopy. Kromě tanečníků se návštěvníci setkají i s pravými africkými bubeníky, kteří předvedou své umění na bubny djembe, dundun, krin či sabar. Program doplní svým vystoupením i skupina Wild Girls.

Večer zpříjemní též nekonečná jízda plná adrenalinu na tobogánech až do 22 hodin či jedinečný vyhřívaný venkovní bazén Riviéra s výhledem na Pálavu. Pokud by si chtěl někdo během večera odpočinout, může zkusit silvestrovské saunové ceremoniály. Párty potrvá až do tří hodin ráno. O půl druhé v noci vyjede z akvaparku autobus směrem do Brna. Cesta z Brna do Aqualandu Moravia a zpět s ním vyjde na 199 korun. Cestu je však třeba si předem objednat zakoupením jízdenky na e-shopu aquaparku. Nic tedy nebrání ani v ochutnávání alkoholických drinků.

Tisková zpráva

Štítky Aqualand Moravia, silvestr, aquapark, Brno, vstupenka, Česko, internetový obchod, Afrika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silvestr v Aqualandu Moravia zkrášlí atmosféra džungle, hosté nemusejí řešit ani odvoz domů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.