Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Masarykův okruh hledá nové traťové komisaře

Automotodrom Brno vypisuje výběrové řízení na nové traťové komisaře, kteří budou zajišťovat dohled nad závodní tratí v sezoně 2016. Brigáda je vhodná zejména pro aktivní seniory, hlásit se mohou i časově flexibilní studenti.

Pro milovníky motoristického sportu je to velmi zajímavá brigáda. Blíž k závodění se prakticky nedostanou,“ popisuje sportovní ředitel Automotodromu Brno Miroslav Bartoš. Úkolem traťového komisaře je řídit vlajkovou signalizací podle pokynů dispečera provoz na dráze a pomáhat při případných incidentech – většinou pádech motocyklových jezdců – s odstraněním následků a odvozem poškozeného motocyklu.

Masarykův okruh je v provozu přes celou letní sezonu denně. Traťoví komisaři se tak dostanou na širokou paletu akcí – od klubových motocyklových závodů až po prestižní závodní podniky,“ popisuje Bartoš výhody brigády na okruhu. Pracovní doba traťových komisařů v sezoně začíná v 8.30 a končí v 18 nebo ve 20 hodin podle provozu dráhy. Sezona pak startuje v dubnu a končí na přelomu října a listopadu „Pracuje se na směny, jejich výběr je na dohodě pracovníka s vedoucím stanice,“ upřesnil Bartoš.

A zdůraznil, že provoz na dráze je každodenní – ve všední dny, o víkendech i o svátcích. „Právě proto hledáme přednostně aktivní a zdatné seniory, kteří jsou časově flexibilnější než studenti. Brigáda je vhodná třeba i pro zaměstnané, kteří pracují ve směnném provozu,“ doplnil sportovní ředitel okruhu. Nejnižší věková hranice je 18 let, nejvyšší není striktně omezena. „Záleží na zdatnosti, hlásit se mohou lidé třeba i kolem 67 let,“ upřesnil Bartoš.

Každý komisař musí na začátku sezony absolvovat školení, které zajistí Automotodrom stejně jako pracovní oblečení a další potřebné vybavení. Za hodinu práce nabízí okruh traťovým komisařům 75 korun.

Přihlášky je možné poslat emailem nebo poštou, je třeba uvést jméno, rok narození, bydliště a kontaktní telefonní číslo. Na přihlášení je dostatek času, výběr komisařů a následné školení proběhnou až na přelomu ledna a února.

Kontaktní adresa je Automotodrom Brno, a.s., DISPEČINK, Masarykův okruh 201, 664 81 Ostrovačice, nebo email: dispecer@brno-circuit.com. Uchazeči budou vyrozuměni v průběhu ledna 2016.

Co je k práci třeba:

  • věk od 18 let
  • fyzická zdatnost
  • ochota dojíždět na Masarykův okruh
  • spolehlivost a flexibilita

Co okruh nabízí:

  • atraktivní práci v motoristickém prostředí
  • mzdu 75 Kč / hod
  • zaškolení a pracovní pomůcky a oblečení
  • forma práce: dohoda o pracovní činnosti malého rozsahu

Tisková zpráva

Štítky Masarykův okruh, Miroslav Bartoš, motocykl, dispečink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Masarykův okruh  hledá nové traťové komisaře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.