Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Projekt Vizionáři 2015 hledá inovativní české firmy a podnikatele

Pracujete ve své firmě inovativně? Děláte svůj byznys tak trochu "jinak"? Snažíte se zákazníkovi nabídnout odlišné služby, které jsou absolutní novinkou? Pracujete na projektu, který je jedinečný? Nebo vás tito lidé zajímají a chcete se o nich dozvědět? Pak je tady projekt Vizionáři 2015, jehož cílem je tyto inovativní jedince zviditelnit a ocenit.

Sdružení CzechInno vyhlašuje další ročník soutěže pro nejzajímavější a nejinovativnější podnikatele roku 2015. 

Celkově již pátý ročník projektu Vizionáři si za svůj cíl klade představit a upozornit širokou i odbornou veřejnost na zajímavé podnikatelské počiny uplynulého období. Organizátoři projektu, ze zájmového sdružení právnických osob CzechInno, by rádi pomohli talentovaným lidem, kteří svůj byznys dělají "po svém" a jsou vizionáři dnešní doby. Celý projekt tak upozorňuje na fakt, že i čeští podnikatelé jsou také ti, kteří razí cestu vpřed, a udávají směr světových trendům. 

Kritéria účasti v letošním ročníku jsou jednoduchá. CzechInno hledá české firmy, které vytvářejí zcela nový byznys, inovují již zavedený způsob procesování existujících postupů, vytvářejí nebo objevují nové segmenty trhů. Velmi důležitým prvkem je také osobní a přidaná hodnota konkrétního člověka nebo skupiny osob. "Projekt Vizionáři v letošním roce slaví své první půlkulatiny – využili jsme jich k tomu, že jej poprvé otvíráme i velkým firmám,” rekapituluje historii projektu Vizionáři předseda řídicí rady sdružení CzechInno David Kratochvíl. “Jak malé a střední firmy, ale i mikrofirmy a samostatně podnikající osoby, tak i velké podniky,  mohou letos veřejnosti ukázat své vizionářské počiny a pochlubit se tím, co jejich inovace přinesly společnosti svou technologickou, společenskou nebo ekonomickou jedinečností.“

O vítězi letošního ročníku rozhodne odborná porota složená z partnerů projektu, akademických a vědeckých institucí, státní správy a představitelů inovačního podnikání. Pro účastníky a vítěze, může být úspěch v projektu zajímavým způsobem zviditelnění. Vítěz obdrží oficiální titul "Vizionář 2015" a mediální podporu pro své podnikání.

V minulých letech se v rámci Vizionářů představilo mnoho zajímavých projektů. Jednalo se například o zábavní dětský park Mirákulum vybudovaný v bývalé vojenské zóně v Milovicích, ruční 3D pero, kterým lze tvořit 3D objekty z vice než 300 různých materiálů nebo system zpracování odpadů, při kterém je využívána vzniklá tepelná energie.  

Více informací o Vizionářích 2015 lze najít na webu www.vizionari2015.cz, kde naleznete přesné instrukce k možnosti přihlášení do projektu včetně online formuláře. Ty lze podávat do 20. listopadu 2015.

Tisková zpráva

Štítky projekt, podnikání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Projekt Vizionáři 2015 hledá inovativní české firmy a podnikatele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.