Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vlak přejel v Brně muže, na místě zemřel

V Brně včera odpoledne přejel vlak pětadvacetiletého muže. Na místě zemřel. Řekla to mluvčí brněnské policie Andrea Straková. V místě byl zhruba na půl hodiny zcela zablokovaný provoz. V 19:00 byla trať znovu plně průjezdná, doplnila Straková. Podle ní policie prověřuje událost událost jako sebevraždu.

Nehoda se stala před 16:00. "Muže srazil nákladní vlak mezi Maloměřicemi a Královým Polem. Nacházel se v prostoru veřejnosti nepřístupném, takže tam neměl co dělat," uvedl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Podle Strakové muž na kolejích nejspíš ležel. "Zatím případ vyšetřujeme. Prověřujeme možnost sebevraždy," doplnila Straková. Kvůli policejnímu vyšetřování se místem asi půl hodiny nejezdilo vůbec. "Po nezbytně nutnou dobu byla neprůjezdná trať z Brna na Kuřim a Tišnov a dále na Havlíčkův Brod," doplnila mluvčí Českých drah Kateřina Šubová. Poté se začalo jezdit po jedné koleji, až kolem 19:00 byla trať znovu zcela průjezdná.

Zdroj: ČTK

Štítky Brno, Drážní inspekce, České dráhy, Maloměřice, Kuřim, Tišnov, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlak přejel v Brně muže, na místě zemřel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.