Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Město vybuduje na přehradě grilovací místa

Vedení města Brna si dalo za cíl ještě více využít rekreační potenciál brněnské přehrady. Proto nyní zahajuje přípravy na instalaci grilovacích míst kolem přehrady tak, aby si lidé a návštěvníci přehrady mohli v přírodě kdykoliv ugrilovat jídlo.

V první fázi půjde o čtyři stanoviště – Kozí horka, Pod Sokolským koupalištěm, Pod Dymou a Rokle. Na všech čtyřech stanovištích bude vybudován grilovací stůl včetně nerezových roštů. V okolí dojde k úpravě terénu do roviny tak, aby bylo místo bezpečné. K vybavení bude patřit také piknikový stůl a odpadkový koš.

Chceme co nejrychleji připravit veškeré dokumentace proto, abychom již od příští letní sezóny mohli na přehradě lidem umožnit grilování,“ uvedl náměstek primátora Martin Ander.

Projekt navazuje na nedávno dokončenou investici „Zvýšení atraktivity Brněnské přehrady“, kde město Brno vybudovalo na nejexponovanějších místech – Rakovecká zátoka, Sokolské koupaliště, Rokle a Kozí horka – nové veřejné WC, převlékárny, sprchy, dětská hřiště a venkovní posilovací stroje. Celková investice projektu byla ve výši 20 mil. Kč.

Tisková zpráva

Štítky přehrada, Brno, Brněnská přehrada, Rokle, Martin Ander

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město vybuduje na přehradě grilovací místa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.