Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

15 % největších světových firem využívá brněnský software

Magazín Fortune letos již po jedenašedesáté zveřejnil světově uznávaný žebříček 500 firem s globálně největšími tržbami. 74 z nich využívá české řešení pro tvorbu a správu webových stránek a online obsahu od společnosti Kentico.

Od roku 2009, kdy software vyvíjený v Brně používalo 30 firem patřících do Fortune 500, se tak jejich počet více jak zdvojnásobil. Mezi tyto společnosti patří mimo jiné Heineken, Hyundai, Honeywell nebo John Deere.

Software Kentico využívají tisíce zákazníků po celém světě z řad malých, středních i velkých firem. Vždy nás ale potěší, když ho využívají ty největší a nejznámější světové společnosti a my víme, že částečně i my jsme díky našemu produktu přispěli k jejich skvělým výsledkům,“ komentuje aktuální čísla Petr Palas, zakladatel a CEO Kentico Software.

Hlavním důvodem úspěchu českého softwaru je podle něj především jeho komplexnost. Kentico totiž firmy využívají nejen pro vytváření a správu webových stránek, ale také pro tvorbu e-shopů, řízení online marketingových kampaní či tvorbu interních firemních informačních sítí. „Velkou měrou k tomu ale přispívá také naše filozofie, kdy vše programujeme a vytváříme tak, aby výsledné řešení přineslo co největší užitek firmám, které jej využívají. Důležitá je pro nás proto i zpětná vazba od zákazníků, abychom mohli jejich přání reflektovat již během vývoje softwaru,“ uzavírá Petr Palas.

Tisková zpráva

Štítky software, John Deere, Hyundai, Heineken, Honeywell, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

15 % největších světových firem využívá brněnský software  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.