Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Prázdninová procházka bílovickým polesím k vánočním stromům

Turistické informační centrum města Brna letos poprvé připravilo komentovanou procházku bílovickým polesím. Uskuteční se o podzimních prázdninách, v sobotu 31. října ve 13 hodin. Sraz je u Myslivny Lišky Bystroušky v Bílovicích nad Svitavou.

Procházku povede vedoucí polesí Pavel Podlipný, během tří hodin ujdou účastníci asi osm kilometrů. Prohlédnou si navíc všechny tři stromy, které jsou na webu www.brnenskevanoce.cz zařazeny do ankety o vánoční strom pro náměstí Svobody.

Do Bílovic nad Svitavou se všichni zájemci o procházku dostanou vlakem. Z Brna doporučujeme využít spoj s odjezdem ve 12:01 hodin z hlavního nádraží, vystoupit na vlakové zastávce Bílovice nad Svitavou.

Dále pak pokračovat cestou podél kolejí, na mostě odbočit doprava a dojít k myslivně. Odkud se všichni účastníci procházky vydají vzhůru po lesní cestě k pomníčku Lidušky a dále k navrhovaným vánočním stromům. Cestou se zastaví u Lolkovy studánky, případně i u Resslova pomníku. Poté sejdou stejnou cestou zpět dolů do Bílovic nebo mohou pokračovat dva kilometry po rovině k zastávce autobusu v Brně-Líšni.

Procházka bílovickým polesím je zdarma. Z důvodu omezené kapacity účastníků procházky se však všichni zájemci musí zaregistrovat.

Více informací: http://ticbrno.cz/cs/prochazky/prochazka-bilovickym-polesim

Tisková zpráva

Štítky vánoční stromek, Bílovice nad Svitavou, Brno, Bílovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prázdninová procházka bílovickým polesím k vánočním stromům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.