Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slavnosti vína na náměstí Svobody představí 287 vzorků vín

Celkem 287 vzorků vín od 22 vinařství budou moci ochutnat od pondělí Brňané na náměstí Svobody. Tradiční Slavnosti vína nabídnou také hudební a divadelní doprovodný program. Šestý ročník akce potrvá do neděle, uvedli dnes v tiskové zprávě organizátoři akce.

Celkem 22 vinařství nabídne výběr z vín jakostních, přívlastkových, kabinetních či barikových a také oblíbený burčák. Stánky budou v provozu denně od 10.00 minimálně do 20.00. Tržiště doplní stánky s řemeslnými produkty a stánky s občerstvením. Akce nabídne také hudební a divadelní doprovodný program, a to od 16.00 - 21.00.

Už od tohoto čtvrtka mohou lidé ochutnat v centru města také piva. Pivní festival Brno odstartuje v prostorách areálu Malá Amerika u hlavního železničního nádraží a potrvá do neděle. Na festivalu se představí více než 20 pivovarů z celé České republiky, nebude chybět občerstvení, drobní obchodníci a řemeslníci.

Zdroj: ČTK

Štítky víno, Náměstí Svobody, Brno, slavnost, Česko, Malá Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavnosti vína na náměstí Svobody představí 287 vzorků vín  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.