Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Den Starobrna už tuto sobotu. Nově na stadionu za Lužánkami

Dlouhé přípravy jsou u konce - a Starobrno se vrací na stadion za Lužánkami! Už tuto sobotu 5. září od 12:00 hodin zde uspořádá svou tradiční zářijovou akci, tentokrát pod názvem Den Starobrna za Lužánkami.

Dříve se pod názvem Den otevřených dveří konala přímo v areálu pivovaru. V roli moderátora se stejně jako při rozlučce se svou profesionální kariérou představí Petr Švancara.

Návštěvníci se mohou těšit na skvělá hudební vystoupení, soutěže, světelnou show, dobré jídlo a tankové pivo. Vstupenky jsou stále ještě k dispozici v předprodeji Ticketstream za výhodnou cenu 99 korun. Zájemci je ovšem pořídí i přímo na místě v den konání za 149 korun.

Naši tradiční akci, v minulosti známou jako Den otevřených dveří, jsme se letos rozhodli místo v pivovaru uspořádat právě za Lužánkami proto, že stavbu nového stadionu od začátku podporujeme. Spolu s Petrem Švancarou jsme byli iniciátory vzniku petice ZA NOVÝ STADION ZA LUŽÁNKAMI v červnu letošního roku. Doufáme, že petici na Dni Starobrna podpoří i jeho návštěvníci,“ komentoval změnu místa konání manažer značky Starobrno a spoluautor petice Petr Syřiště.

Starobrno si jako každoročně dalo záležet na výběru kvalitních interpretů. Hodinovým koncertem zahájí hudební program ve 14:00 hodin David Koller. Od 15:40 zahraje skupina Portless, od 17:45 Marek Ztracený, od 19:30 skupina N.O.H.A. Hudebním vyvrcholením večera se stane vystoupení Monkey Business od 21:50 do 22:50 hodin.

Kvalitní hudba ovšem není jediným lákadlem akce. „Vzhledem k tomu, že se akce letos koná mimo areál pivovaru, nabídneme lidem možnost vyhrát lístky na exkurzi v různých soutěžích. Pivovar si tak mohou přijít prohlédnout kdykoli jindy. Dále všechny přítomné velmi srdečně zvu na světelnou show od 21:30 hodin. Určitě nebudou litovat! A chystáme i další překvapení,“ konstatovala event manažerka Petra Gargošová, která má za pivovar akci taky na starosti.

Na starobrněnské akce se ale chodí taky kvůli výbornému pivu. Hlavní pivní zónu všichni najdou ve stanu 10 krát 45 metrů, který vyroste přímo na stadionu. „Letos zde budeme čepovat tankové pivo, protože je zákazníci v našich hospodách vyhledávají. Na čepu dále bude celé portfolio starobrněnských piv,“ dodala Petra Gargošová. Na stadionu bude k dostání i široká nabídka teplého jídla a dobrot k pivu.

V sobotu 5. září bude pro všechny návštěvníky připravena další mimořádná akce. Nedaleko odtud, v místech, kde dříve stával hokejový stadion, se od 12:00 hodin koná křest nového dresu HC Kometa Brna pro sezonu 2015/2016 a autogramiáda celého teamu HC Kometa. „Je naprosto fantastické, že se křest uskuteční přesně tam, kde Kometa získala svých legendárních jedenáct titulů. Chceme tak připomenout, že prostor za Lužánkami je spjat nejen s fotbalem, ale i legendárním hokejem,“ konstatoval Petr Syřiště.

Tisková zpráva

Štítky Lužánky, Pivovar Starobrno, pivovar, pivo, Petr Švancara, petice, HC Kometa Brno, David Koller, Marek Ztracený, Monkey Business

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den Starobrna už tuto sobotu.  Nově na stadionu za Lužánkami  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.