Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Odstávka bazénů v Aquaparku Kohoutovice

V termínu od 31. 8. 2015 – 14. 9. 2015 bude přerušen provoz celé bazénové části Aquaparku Kohoutovice z důvodu rozsáhlých rekonstrukčních prací v bazénové hale. Práce budou probíhat i v technickém zázemí areálu. Letní koupaliště úspěšně ukončují svou sezónu.

Během rekonstrukce v aquaparku bude pro veřejnost k dispozici pouze sauna
a posilovna, vstupné do těchto prostor bude zvýhodněno: cena za časově neomezený vstup pro všechny kategorie bude činit 50 Kč. Celá bazénová část, včetně střešního bazénu, parní lázně a vířivky bude uzavřena.
Z hlediska provozu po ukončení odstávky se návštěvník nemusí obávat dalšího omezení, byť dokončení všech prací se plánuje k 30. listopadu.
Aquapark Kohoutovice se od počátku provozu potýká s kalužemi vody, vznikajícími díky malému spádu podlahy, s kluzkou podlahou v celé bazénové hale i s opakovaně praskající dlažbou podlahy. Voda prosakuje do skladby podlahy i do technického zázemí.  Nově se musí položit a vyspárovat protiskluzná dlažba a usadit nové liniové odtokové žlaby. Současně se po pěti letech provozu provede i generální oprava spárování bazénů, přelivových žlábků, žebříků atd. Dodatečně dojde i k osvětlení problematického místa divoké řeky a k úpravě bazénových trysek.
V technickém zázemí se provedou generální opravy všech trvale zaplavených částí, potrubí, čerpadel a další technologie, které není možno provádět bez vypuštění bazénů.

Ukončení provozu letních koupališť
Společně s Aquaparkem Kohoutovice zaznamenaly letní koupaliště, provozovaná společností STAREZ - SPORT, a.s., tedy Zábrdovice a Riviéra z hlediska počasí a návštěvnosti velmi vydařenou sezónu. Svůj letní provoz ukončují dne 31. 8. 2015. Dle dlouhodobých zkušeností je patrné, že od počátku školního roku zájem o provoz koupaliště klesá. Zářijové počasí je již velmi proměnlivé a ke koupání jsou nadále k dispozici bazény kryté.

Tisková zpráva

Štítky bazén, koupaliště, podlaha, STAREZ - SPORT, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odstávka bazénů v Aquaparku Kohoutovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.