Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sklizeno otevírá v brněnském Campus Square první restauraci Food Lovers

V pondělí 24. srpna se v brněnském Campus Square otevře první restaurace linie Sklizeno Food Lovers. Nabídne výběr z pěti denních menu a postupně se přidá část a la carte - cafe bar s teplými i studenými snídaněmi, burgery, čerstvou pastou a sendviči, který bude fungovat celodenně. Vaří se jak jinak než z potravin dostupných ve Sklizeno.

Linie Sklizeno restaurací se jmenuje Food Lovers a jak ta první, tak potenciálně i všechny další, jsou zaměřené na každodenního zákazníka. „Food Lovers je koncept na pomezí restaurace a bistra. V jakoukoliv denní dobu tady najdete jednoduchá a chutná jídla, která vás nezklamou a budete tu mít dost klidu na obchodní snídani, rychlý oběd i běžnou večeři. Nejspíš do Food Lovers nebudete chodit na rodinné oslavy, ale chtěli bychom, aby to bylo místo, kam půjdete prostě kdykoliv, když budete mít hlad nebo chuť. Nic oficiálního, nic náročného, prostě jen dobré jídlo v příjemném prostředí,” popisuje koncept nové restaurace zakladatel Sklizeno David Kukla.

Restaurace bude mít dvě hlavní části. Tu první už dobře znají zákazníci prodejny na Campusu - od 24. srpna každý den bude na výběr ze dvou polévek a pěti denních menu. Dvě z jídel budou vždy vegetariánská a klasickou terminologií bude menu kombinací “hotovek” a “minutek”. Ceny těchto denních menu se budou pohybovat okolo 100 Kč.

Druhou částí ve Sklizeno Food Lovers pak bude café bar, který bude měnit klasickou a la carte nabídku podle denní doby. V dopoledních hodinách obsluha nabídne teplé i studené snídaně, zákusky po zbytek dne si budete moci vybrat z klasických i vegetariánských burgerů, na místě vyráběné čerstvé pasty a sendvičů včetně oblíbeného s trhaným vepřovým masem. Pokud vás bude honit mlsná a ne hlad, pak si určitě vyberete z nabídky dezertů, domácích limonád, freshů a kávy. Tato část Sklizeno Food Lovers se aktuálně připravuje a v provozu bude od podzimu.

Všechna hlavní jídla, pasta, sendviče i nápoje kuchaři na místě připravují ze surovin Sklizeno a dezerty budou od oblíbených dodavatelů Sklizeno. Ochutnat můžete například klasické i bezlepkové dezerty od Park Lane,  zákusky od Větrníku, kávu Carraro. Mnoho dalších bude přibývat.

Otevírací doba: pondělí - pátek 7.00 - 20.00, od podzimu pak i o víkendech. Více informací a novinky najdete na Facebooku Sklizeno Food Lovers.

Tisková zpráva

Štítky restaurace, Campus Square, jídlo, snídaně, Sklizeno, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sklizeno otevírá v brněnském Campus Square první restauraci Food Lovers  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.