Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Podezřelý se před strážníky schoval pod balíky s minerální vatou

Autohlídka městské policie postřehla včera krátce po půlnoci v Chrlicích odstavenou dodávku, jejíž řidič se po spatření služebního vozidla prudce rozjel a pokoušel se strážníkům ztratit z dohledu. Osmnáctiletý mladík měl tak naspěch, že nechal boční dveře auta otevřené.

Jelikož strážníci věděli o opravách místní základní školy, měli podezření, že by nákladový prostor mohl ukrývat odcizený stavební materiál. Po krátkém pronásledování dodávku zastavili a uvnitř skutečně našli šestnáct balíků s minerální zateplovací vatou. Řidič ani třicetiletý spolujezdec nebyli schopní hlídce rozumně vysvětlit, odkud materiál pochází, a nakonec připustili, že si ho vzali ze stavby u základní školy.

Strážníci ke svému překvapení po chvíli zjistili, že v nákladovém prostoru dodávky není jen ukradená izolace, ale také pětatřicetiletý muž. Ten se schovával mezi balíky minerální vaty přikrytý plachtou. Stejně jako zbylí dva podezřelí vystupoval z dodávky již v doprovodu státní policie, kterou strážníci k případu přivolali pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu.

Zdroj: MPB

Štítky Chrlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podezřelý se před strážníky schoval pod balíky s minerální vatou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.